Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Andrei Gerea: "Chiar sunt curios dacă lui Șerdean i s-a închis dosarul penal cu țeapa cu fonduri europene"

 
„Cortacero are bani de avocat?  Chiar sunt curios dacă lui Șerdean i s-a închis dosarul penal cu țeapa cu fonduri europene sau cum e. În situația lui, nu avea ce să caute... El e în poziția să amenințe? Nu îi e rușine? El nu ar trebui să fie la Dinamo.


Andrei Gerea (52 de ani), politician, fost ministru al Economiei în guvernul Ponta și membru în programul DDB, are două variante pentru situația critică în care se regăsește Dinamo, de când a fost preluată de Pablo Cortacero.


”Spaniolii s-au ocupat cu înșelăciune!”

Gerea, intrat în direct la emisiunea ”Fotbal Club”, l-a pus la zid pe Dorin Șerdean, cel care l-a apărat pe Cortacero și a atacat fanii, într-o intervenție controversată, din mașină, la finalul partidei dintre Dinamo și CFR Cluj, scor 0-2.


”Orice om le-ar fi prezentat scuze fanilor și l-ar fi convins pe Pablo Cortacero să vândă și să ne lase să revenim la situația de dinaintea spaniolilor. Echipa e într-o situația extrem de gravă și își poate reveni doar datorită fanilor.


Mă gândesc că ar trebui făcute niște plângeri la Oficiul Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor sau la alte instituții abilitate, care pot vedea de unde vin sumele astea și cine le-a dat. Să fie făcute plângeri pentru înșelăciune, pentru că asta au făcut spaniolii. Cu asta s-au ocupat”, a spus Gerea.


Două variante pentru situația de la Dinamo: ”teoria conspirației și teoria prostiei”

El a avansat și două ipoteze și niciuna dintre ele nu ”dă bine” pentru management-ul iberic. Una este o posibilă conspirație pusă la cale de ex-patronul Ionuț Negoiță, în timp ce cealaltă se referă la incompetență crasă din partea spaniolilor.


”Sper să nu se afle că cineva a dorit să falimenteze clubul și că tot ce s-a întâmplat a fost o strategie a unora care vor să falimenteze Dinamo și să preia clubul în alte condiții. Dacă mergem pe această teorie, am putea crede că fostul acționar (n.r- Ionuț Negoiță) vrea să falimenteze clubul, ca să șteargă niște urme de pe acolo. Ori cineva care își dorește să cumpere clubul. Asta dacă mergem pe acest scenariu.


Dacă eliminăm teoria conspirației, atunci e teoria prostiei, din partea unora care să fie norocoși că ajung acasă și nu se rătăcesc pe drum”, a adăugat Andrei Gerea.sursa: digisport.ro

Comentarii