Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Andrei Gerea: "Chiar sunt curios dacă lui Șerdean i s-a închis dosarul penal cu țeapa cu fonduri europene"

 




„Cortacero are bani de avocat?  Chiar sunt curios dacă lui Șerdean i s-a închis dosarul penal cu țeapa cu fonduri europene sau cum e. În situația lui, nu avea ce să caute... El e în poziția să amenințe? Nu îi e rușine? El nu ar trebui să fie la Dinamo.


Andrei Gerea (52 de ani), politician, fost ministru al Economiei în guvernul Ponta și membru în programul DDB, are două variante pentru situația critică în care se regăsește Dinamo, de când a fost preluată de Pablo Cortacero.


”Spaniolii s-au ocupat cu înșelăciune!”

Gerea, intrat în direct la emisiunea ”Fotbal Club”, l-a pus la zid pe Dorin Șerdean, cel care l-a apărat pe Cortacero și a atacat fanii, într-o intervenție controversată, din mașină, la finalul partidei dintre Dinamo și CFR Cluj, scor 0-2.


”Orice om le-ar fi prezentat scuze fanilor și l-ar fi convins pe Pablo Cortacero să vândă și să ne lase să revenim la situația de dinaintea spaniolilor. Echipa e într-o situația extrem de gravă și își poate reveni doar datorită fanilor.


Mă gândesc că ar trebui făcute niște plângeri la Oficiul Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor sau la alte instituții abilitate, care pot vedea de unde vin sumele astea și cine le-a dat. Să fie făcute plângeri pentru înșelăciune, pentru că asta au făcut spaniolii. Cu asta s-au ocupat”, a spus Gerea.


Două variante pentru situația de la Dinamo: ”teoria conspirației și teoria prostiei”

El a avansat și două ipoteze și niciuna dintre ele nu ”dă bine” pentru management-ul iberic. Una este o posibilă conspirație pusă la cale de ex-patronul Ionuț Negoiță, în timp ce cealaltă se referă la incompetență crasă din partea spaniolilor.


”Sper să nu se afle că cineva a dorit să falimenteze clubul și că tot ce s-a întâmplat a fost o strategie a unora care vor să falimenteze Dinamo și să preia clubul în alte condiții. Dacă mergem pe această teorie, am putea crede că fostul acționar (n.r- Ionuț Negoiță) vrea să falimenteze clubul, ca să șteargă niște urme de pe acolo. Ori cineva care își dorește să cumpere clubul. Asta dacă mergem pe acest scenariu.


Dacă eliminăm teoria conspirației, atunci e teoria prostiei, din partea unora care să fie norocoși că ajung acasă și nu se rătăcesc pe drum”, a adăugat Andrei Gerea.



sursa: digisport.ro

Comentarii