Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nemuţumirea lui Kiriţă despre situaţia de la Dinamo şi părerea sa despre Contra

 




Giani Kiriţă vorbeşte despre situaţia de la Dinamo şi despre Cosmin Contra. Fostul jucător al "câinilor" nu este mulţumit de ceea ce se întâmplă la clubul din Ştefan cel Mare.



Nemuţumirea lui Kiriţă despre situaţia de la Dinamo şi părerea sa despre Contra

Giani Kiriţă este nemulţumit de ceea ce se întâmplă la Dinamo, dar şi de ce a păţit Cosmin Contra. Fostul jucător al "câinilor" a spus că este o ruşine, ce se petrece la Dinamo.


„El a declarat că şi el a fost păcălit aşa că asta e situaţia. Îmi pare pentru că a venit să facă treabă la Dinamo şi din păcate nu are cum. Este o ruşine la ora actuală. Aia este… Situația este foarte dificilă și trebuie să o rezolvăm cumva. Subiectul Dinamo durează ce ceva timp și din păcate în rău.


Eu spun să-i întrebați pe cei care au actele și pe cei care conduc și dețin frâiele lui Dinamo”, a spus Giani Kiriţă.



Giani Kiriţă are 43 de ani a fost fotbalstul lui Dinamo din 1997 până în 2003. Fostul jucători al "câinilor" a câştigat împreună cu clubul din Ştefan cel Mare, de două ori Divizia A şi de trei ori Cupa României. Pentru Dinamo, Giani a jucat 147 de partide şi a marcat 9 goluri.



sursa foto: impact.ro

sursa: telekomsport.ro

Comentarii