Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vom face un contract în imediata perioadă




 Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a dezvăluit în ce stadiu se află discuțiile cu omul de afaceri turc Abdullah Kigili cu privire la un contract de sponsorizare pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.


Într-o încercare de a atrage fonduri pentru Dinamo, Radu Birlică a luat legătura cu Abdullah Kigili, vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani și fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. Totuși, Abdullah Kigili nu pare interesat să preia clubul, însă a fost dispus să semneze un contract de sponsorizare pentru Dinamo, susține Radu Birlică.


„E mult mai complexă discuția vizavi de asocierea respectivă, chiar ieri am avut o întâlnire. Asta a spus și dânsul, că în condițiile actuale și cu bugetul actual, este imposibil să vină lângă club. Dar a făcut deja un gest față de noi, pe care îl veți vedea zilele următoare.


A făcut un gest să ajute clubul. Vom face un contract în imediata perioadă. E vorba și de bani, a vrut să facă un contract de sponsorizare. Banii vor intra imediat ce discut cu managementul clubului, să găsim soluția astfel încât să fie bine pentru club. Voi vorbi cu cei care sunt aici, domnul Șerdean, domnul Couto, o să-l anunț și pe domnul Eftimescu”, a declarat Birlică în direct la GSP Live. 


În cadrul interevenției, Birlică i-a răspuns lui Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, care l-a atacat pe directorul de marketing ieri. 


„Nu vreau să intru în polemică cu dânsul, din câte am auzit este un om deosebit. Eu zic că îmi cunoaște numele foarte bine. Eu sunt fericit că nu mă înțeapă inima și nu am atacuri de panică și merg în continuare la muncă fără bani. E urât să te iei de nume, ține de educație. Avem două meserii diferite, nu aș putea să fac ce face dânsul, iar nici el ce fac eu”, a spus Radu Birlică.


Domnul «Birlic» , dacă e atât de puternic pe marketing, ar fi trebuit să facă rost de bani să ne țină până în decembrie. Sau Birlică, nici nu știu cum îl cheamă. Să aducă bani în club, să-și facă treaba. Nu doar să facă un contract cu hotel Phoenicia unde stau spaniolii și să vorbească pe la TV - Cosmin Contra, la PRO X



sursa: gsp.ro

Comentarii