Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Doi spanioli urmează să fie dați afară azi

 

Alex Couto și Rufo Collado, ultimii doi spanioli din proiectul falimentar „Nuevo Dinamo”, urmează să fie sacrificați azi într-o ședință a Consiliului de Administrație.


Astăzi, este o nouă ședință a Consiliului de Administrație. La precedenta, în urmă cu două săptămâni, întrunirea a început în parcarea fostului sediu din Calea Floreasca, apoi Constantin Eftimescu a primit cheile spre a deschide vechiul birou și acolo s-a decis îndepărtarea din funcția de președinte al CA a lui Pablo Cortacero.


Azi, urmează să se continue ceea ce s-a început atunci, chiar dacă Don Pablo, din Spania, nu a recunoscut ședința și decizia. După-amiază, se va propune stabilirea bugetului pe actualul sezon, mutarea sediului, în sfârșit!, de la RIN Grand Hotel pe Calea Dorobanților, mai ales că Ciprian Marica a amenajat birourile, și, totodată, retragerea din funcții pentru Alex Couto, director general, și Rufo Collado, director sportiv. Cu ei „afară de la Dinamo", s-ar încheia și prezența spaniolilor în staff-ul administrativ.


Couto plânge, dar plânge pe bani mulți

Oricum, ei sunt doar pe hârtie oficiali ai clubului. Nu mai sunt recunoscuți nici de ceilalți oficiali, nici de jucători. Și Couto, și Collado ar pleca, dar speră să mai recupereze din salariile restante. Vor avea posibilitatea, asistați de avocați, să dea clubul în judecată! Couto are un salariu mare, 8.000 de euro pe lună, doar că n-a apucat să primească niciun ban până acum. Collado - 3.000 de euro / lună. Oricum, amândoi câștigă mai bine decât Bogdan Bălănescu, fostul director general "curățat" între timp de managementul spaniol, care câștiga aproximativ 2.200 de euro pe lună.


5 membri

sunt acum în CA al Dinamo: Constantin Eftimescu (președinte), Cristi Hîldan, Cornel Țălnar, Pablo Cortacero și Cornel Dinu


Alex Couto a ieșit din nou cu declarații după victoria cu Poli Iași (4-1) și l-a atenționat pe Pablo Cortacero vizavi de restanțele salariale și de faptul că și-a încălcat iar promisiunile față de dinamoviști. Inclusiv față de el, a zis Couto, care susține că a plătit bani de la el ca să lucreze pentru Dinamo. 


Nu știu când vine Cortacero în România, nu știu ce planuri are. Cred că va veni cu explicații despre ceea ce se întâmplă. Sunt foarte îngrijorat în privința situației de la Dinamo. Am stat aici și am plătit ca să lucrez, nu mi-am luat salariile de două luni și jumătate. Pot să aștept până se fac trei luni de neplată.

- Alex Couto, director general Dinamo


8 oameni

au părăsit deja echipa în ultimele două săptămâni: antrenorul Cosmin Contra, colaboratorul său de încredere, Javi Reyes, doi preparatori iberici și 4 fotbaliști: Rene, Isma Lopez, Gonzalez și Borja Valle


1.500.000 de euro

este suma promisă de Cortacero de 9 ori la rând și care nu a ajuns niciodată la Dinamo


3.500 de euro

este salariul lunar al lui Dorin Șerdean, președinte executiv al "câinilor", și el pe lista neagră a suporterilor și oficialilor români de la clubsursa: gsp.ro

Comentarii