Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Doi spanioli urmează să fie dați afară azi

 





Alex Couto și Rufo Collado, ultimii doi spanioli din proiectul falimentar „Nuevo Dinamo”, urmează să fie sacrificați azi într-o ședință a Consiliului de Administrație.


Astăzi, este o nouă ședință a Consiliului de Administrație. La precedenta, în urmă cu două săptămâni, întrunirea a început în parcarea fostului sediu din Calea Floreasca, apoi Constantin Eftimescu a primit cheile spre a deschide vechiul birou și acolo s-a decis îndepărtarea din funcția de președinte al CA a lui Pablo Cortacero.


Azi, urmează să se continue ceea ce s-a început atunci, chiar dacă Don Pablo, din Spania, nu a recunoscut ședința și decizia. După-amiază, se va propune stabilirea bugetului pe actualul sezon, mutarea sediului, în sfârșit!, de la RIN Grand Hotel pe Calea Dorobanților, mai ales că Ciprian Marica a amenajat birourile, și, totodată, retragerea din funcții pentru Alex Couto, director general, și Rufo Collado, director sportiv. Cu ei „afară de la Dinamo", s-ar încheia și prezența spaniolilor în staff-ul administrativ.


Couto plânge, dar plânge pe bani mulți

Oricum, ei sunt doar pe hârtie oficiali ai clubului. Nu mai sunt recunoscuți nici de ceilalți oficiali, nici de jucători. Și Couto, și Collado ar pleca, dar speră să mai recupereze din salariile restante. Vor avea posibilitatea, asistați de avocați, să dea clubul în judecată! Couto are un salariu mare, 8.000 de euro pe lună, doar că n-a apucat să primească niciun ban până acum. Collado - 3.000 de euro / lună. Oricum, amândoi câștigă mai bine decât Bogdan Bălănescu, fostul director general "curățat" între timp de managementul spaniol, care câștiga aproximativ 2.200 de euro pe lună.


5 membri

sunt acum în CA al Dinamo: Constantin Eftimescu (președinte), Cristi Hîldan, Cornel Țălnar, Pablo Cortacero și Cornel Dinu


Alex Couto a ieșit din nou cu declarații după victoria cu Poli Iași (4-1) și l-a atenționat pe Pablo Cortacero vizavi de restanțele salariale și de faptul că și-a încălcat iar promisiunile față de dinamoviști. Inclusiv față de el, a zis Couto, care susține că a plătit bani de la el ca să lucreze pentru Dinamo. 


Nu știu când vine Cortacero în România, nu știu ce planuri are. Cred că va veni cu explicații despre ceea ce se întâmplă. Sunt foarte îngrijorat în privința situației de la Dinamo. Am stat aici și am plătit ca să lucrez, nu mi-am luat salariile de două luni și jumătate. Pot să aștept până se fac trei luni de neplată.

- Alex Couto, director general Dinamo


8 oameni

au părăsit deja echipa în ultimele două săptămâni: antrenorul Cosmin Contra, colaboratorul său de încredere, Javi Reyes, doi preparatori iberici și 4 fotbaliști: Rene, Isma Lopez, Gonzalez și Borja Valle


1.500.000 de euro

este suma promisă de Cortacero de 9 ori la rând și care nu a ajuns niciodată la Dinamo


3.500 de euro

este salariul lunar al lui Dorin Șerdean, președinte executiv al "câinilor", și el pe lista neagră a suporterilor și oficialilor români de la club



sursa: gsp.ro

Comentarii