Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Scrisoare emoționantă a unui tânăr fan dinamovist

 Dinamo traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, banii promiși de Pablo Cortacero fiind în continuare absenți.


Situația clubului i-a marcat chiar și pe cei mai tineri dintre fani. Unul dintre ei, Daniel Spiridon din Bacău, chiar a decis să-i scrie o scrisoare, publicată de contul oficial de Facebook al lui Dinamo, lui Moș Crăciun.


Scrisoare emoționantă a unui tânăr fan dinamovist

Pe lângă cerințe precum ghete noi de fotbal, sănătate sau o consolă de jocuri video, tânărul suporter a scris că dorește ca ”Dinamo să ajungă în play-off și să aibă bani”.


Dacă din punct de vedere financiar situația este în continuare critică, Dinamo a traversat în ultimele săptămâni o revenire a formei sportive.


Echipa din ”Ștefan cel Mare” este neînvinsă în ultimele cinci partide din toate competițiile, o remiză și patru victorii la rând, și a urcat pe locul 10 în Liga 1, cu 15 puncte.


Runda viitoare, formația antrenată de Ionel Gane va primi vizita campioanei CFR Cluj, meci programat joi, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1.sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii