Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cosmin Contra, ultimul discurs ca antrenor la Dinamo

 

Cosmin Contra, ultimul discurs ca antrenor la Dinamo


Antrenorul Cosmin Contra a plecat definitiv de la Dinamo după antrenamentul condus joi dimineață. La finalul ședinței de pregătire, tehnicianul a spus că nu o să mai revină în România.


Contra nu vrea să mai audă de Dinamo, fiind extrem de dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în era spaniolilor: "Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e... Da, da... (n.r întrebat dacă Borja Valle și Isma Lopez au plecat) Nu mă întrebați pe mine de jucători. Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față.


Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort. Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!", a spus Cosmin Contra, după ultimul antrenament condus la Dinamo.



sursa: digisport.ro

Comentarii