Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Corta0virus" la Dinamo!

 





Fără dar și poate cel mai folosit cuvânt pe întreaga planetă în acest an este coronavirus.  Pandemia aceasta ne-a schimbat viețile și ne-a dat de tot peste cap schimbând viețile multor oameni.  Nu puțini au fost cei care au avut nevoie de ventilație ca să poată să respire. Pentru mulți acel oxigen primit prin acea mască a reprezentat o șansă în plus la viață.  Chiar un prieten al meu a fost dus de urgență la spital cu saturație de 55%. A fost salvat în ultima clipă și acum începe să își revină.  


Parca paralel cu această pandemie de coronavirus Dinamo a fost infectată și ea de virusul numit Cortacero sau Corta0 cum a devenit cunoscut în mijlocul nostru datorită faptului că si-a onorat 0 promisiuni din cele facute in cele aproape 4 luni de când a pătruns în clubul nostru. 

 

 Asemenea acestui virus cu care ne confruntăm,  acest Cortavirus a început să afecteze și să infecteze toate părțile care alcătuiesc acest club . De la centrul de copii și juniori până la echipa mare toți am început zi de zi să simțim pe pielea noastră  durerea provocată de acest Cortavirus. În cele 4 luni de când a preluat clubul a reușit să aducă acest club care avea nevoie disperată de oxigen financiar, aproape în moarte clinică clubul fiind sufocat de datorii reușind cu greu să supraviețuiască. 


Rând pe rând au început să plece antrenori, maseuri, conducători dar cel mai grav au început să plece jucători.  Si nu oricare ci Borja Valle care este golgheterul la zi al lui Dinamo.


 Isma Lopez urmând drumul ales de colegul său.  Si vor urma și alții.  Se anunță timpuri grele și vedem cu ochii noștri cum Dinamo se stinge.  Are nevoie disperată de oxigen ca să mai existe, să mai supraviețuiască. 


 Dar supraviețuiește!!! Pentru ca oxigenul pe care il primeste clubul suntem noi suporterii. Noi mai ținem Dinamo în viață. Mereu în momentele grele când abia mai respiram am fost acolo ca să nu lăsăm Dinamo să moară! Respect maxim suporterilor care au făcut 2 soldout-ri intr-o săptămână.  Jucatorii au primit  câte un pic fiecare din oxigenul trimis de voi. 


Tot noi suporterii am plătit cazarea și o masă pentru echipă în deplasarea de la Pitesti . Tot noi am plătit factura de căldură și curent de la Saftica.  Acest club este ținut în viață de oxigenul numit DDB. De noi suporterii care cumpărăm bilete,  care facem orice ca Dinamo să nu moară. Iubim Dinamo și de aceea facem tot ce ne stă în putință ca Dinamo să rămână în viață pentru ca ce ne facem noi dacă Dinamo moare??? E clubul pe care il iubim si pentru care am facut și facem sacrificii. 

 

Vom scăpa de acest Cortavirus și Dinamo se va vindeca datorită oxigenului numit suporteri! 


Dacă vrei și tu să contribui la masca de oxigen a clubului Dinamo vino alături de noi în programul DDB www.programddb.ro

Atâta timp cât suntem noi Dinamo nu moare!

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!!



Articol scris de: Dan Șerban

sursa foto: gsp.ro

Comentarii