Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






E moșia lui maică-ta?

 





Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, îl numește, pe Ionuț Negoiță, principalul vinovat pentru situația, din prezent, de la formația din „Ștefan cel Mare”. Acesta susține că fostul patron al lui Dinamo a vrut să scape de club și astfel a ajuns pe „mâinile” acționarilor spanioli, din prezent.


Clubul Dinamo a fost preluat, în această vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era Negoiță.



Dinamo se află pe locul 10 din Liga 1, cu 16 puncte obținute, după 15 meciuri jucate.


Florin Prunea, atac dur la adresa lui Ionuț Negoiță

Florin Prunea consideră că Ionuț Negoiță nu a conștientizat ceea ce înseamnă Dinamo, în momentul în care a preluat clubul, astfel că l-a tratat ca pe o „moșie”. Fostul oficial de la formația roș-albă o compară pe Dinamo București cu Juventus Torino.


„În momentul când a anunțat că vinde, Negoiță a promis că nu va vinde oricui și în orice condiții, dar se pare că a făcut fix invers. El e principatul vinovat pentru situația de acum, el trebuie să răspundă de situația acestui club. Când a preluat Dinamo, omul ăsta a crezut că preia așa o… omul ăsta nu a avut o educație a ceea ce înseamnă Dinamo. Dinamo București este ca Juventus în Italia. Ați văzut familia Agnelli să-și bată joc în asemenea hal de brand-ul Juventus?


Cum e posibil ca tu, Ionuț Negoiță, să faci o conferință de presă în care să anunți că vinzi clubul cu un leu? Păi e moșia lui maică-ta? Nu poți să faci o astfel de afirmație despre un club care are o istorie în spate. Negoiță este principalul vinovat și stă așa, parcă-l văd, și zice: «Ce bine îmi pare că nu mai sunt acolo!»”, a declarat Florin Prunea, la PRO X.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii