Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un fotbalist de la Dinamo, dorit de Universitatea Craiova

 

Universitatea Craiova, echipa condusă de Corneliu Papură, a pus ochii pe spaniolul Juan Camara (26 de ani), jucătorul echipei Dinamo. 


Situația financiară fără rezolvare de la Dinamo le face pe rivalele din Liga 1 să încerce să transfere jucătorii valoroși din Ștefan cel Mare. Gruparea patronată de omul de afaceri Mihai Rotaru vrea să se întărească în comparimentul ofensiv și ar putea să dea o adevărată lovitură. 


Potrivit ProSport, Craiova l-ar putea aduce în iarnă pe Juan Camara, fotbalist cotat la 400.000 de euro, jucător crescut la Villareal și fost component al Barcelonei. Potrivit sursei mai sus menționată, finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, ar fi fost sfătuit de fostul antrenor de la Dinamo, Cosmin Contra, dar și de Gheorghe Craioveanu, oficial în organirama formației din Bănie. 


Camara a jucat 11 partide pentru Dinamo 

Mutarea ar urma să se producă în iarnă, când Juan Camara ar urma să despartă liber de contract de Dinamo pentru că nu și-a încasat salariile, la fel ca și mulți coechipieri, aflați în aceeași situație. 


Juan Camara este împrumutat de Dinamo de la Jagiellonia Bialystok, formația din prima ligă poloneză pentru care evoluează și Bogdan Țîru. În acest sezon, mijlocașul spaniol a prins 11 partide pentru Dinamo, pentru care a marcat de două ori și a oferit două pase decisive.


400.000 de euro este cota de piață a lui Camarasursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii