Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Massimo Maccarone, coșmarul Stelei din 2006, a donat bani pentru salvarea lui Dinamo!

 


Massimo Maccarone (41 de ani), fostul atacant al lui Middlesbrough, cel care a înscris golul care a scos-o pe Steaua din finala Cupei UEFA din 2006, e ultimul nume important care devine membru socios al proiectului „Doar Dinamo București”.


Maccarone a ales să doneze 48 de euro pentru Dinamo, devenind „acționar” al proiectului. Fanii au răspuns cu promptitudine gestului făcut de „Big Mac”. Anunțul a fost făcut sâmbătă seara, prin intermediul paginii de Facebook a PCH: „Grazie di cuore, Massimo, per le tue belissime parole! (n.r - Mulțumim din inimă, Massimo, pentru cuvintele tale frumoase.)


Românii și câinii nu te vor uita niciodată. Te așteptăm să sărbătorim salvarea lui Dinamo și s-o facem așa cum știm cel mai bine: «câinește»!”, au scris cei din PCH. 


Massimo Maccarone: „Sunt sigur că Dinamo se va salva”

„Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă. Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.


Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit. Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea...

Abia aștept să ne vedem la București!


Acum câțiva ani am văzut coregrafia pe care ați făcut-o pentru vechii noștri prieteni. Sunt mândru să port un tricou cu imaginea acelui moment și să fac parte dintr-un proiect gândit de aceiași băieți inventivi!” - Massimo Maccarone, potrivit PCH


Maccarone, coșmar pentru Steaua

Massimo Maccarone a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visele steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.


Massimo Maccarone, idol pentru PCH 

Maccarone este unul dintre invitații speciali ai fanilor lui Dinamo la filmul „Prima oară-i gratis”, care va avea premiera în august 2021. La premiera filmului care va reda farsa colosală reușită de fanii din DDB la meciul FCSB - Manchester City (0-5) de acum 4 ani, dinamoviștii din DDB speră să aducă cât mai multe nume importante.



sursa: gsp.ro

Comentarii