Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Un simbol al lui Dinamo suspect de coronavirus: „Aștept o ambulanță"

 






Cornel Dinu, 72 de ani, unul dintre cele mai importante personaje din fotbalul românesc, este suspect de coronavirus.


„Nu sunt deloc bine, se pare că am coronavirus. Am gust, am miros, am și mâncat în seara asta ceva. Mi-era foame, ieri nu mâncasem nimic. Temperatură n-am. E o stare de ușoară greață, slăbiciune, durere de cap, ca la gripă. Imediat mă ia gâtul, că am amigdalele scoase. Sper că e o formă mai ușoară.


A venit Balaj la mine acum câteva ore. Mi-a făcut un test din acela rapid, cu exactitate 70%, arăta că am coronavirus. Cum o vrea Dumnezeu! Am vorbit și la DSP, o să trimită o ambulanță să-mi facă testul cu exactitate mare, PCR. Aștept o ambulanță acum”, a declarat Dinu pentru Fanatik.


Cornel Dinu, suspect de coronavirus: „M-am consumat și cu Dinamo”

„Ieri, mi-a fost mai rău. De vreo săptămână mă încearcă această stare. Acum, să vedem ce zic rezultatele. De ieri, am frisoane. Acum, mă simt ceva mai bine, chiar dacă resimt o stare de slăbiciune. M-am consumat și cu Dinamo...”, a detaliat ulterior „Procurorul” pentru cititorii Gazetei.


Cornel Dinu, simbol al lui Dinamo

8 trofee

a cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) şi două Cupe ale României (1968, 1982)


487 de partide

a bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori


5 trofee

a câştigat Cornel Dinu din postura de antrenor al lui Dinamo, două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României (2000, 2001, 2002)



sursa: gsp.ro


Comentarii