Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jerry Gane s-a întâlnit cu Pablo Cortacero

 Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a povestit cu umor, dar și cu amărăciune, cum a decurs dialogul său cu Pablo Cortacero: „M-am simțit ca-n «Nea Mărin miliardar», nu știam dacă e adevărat sau am vedenii”.


„Câinii" au intrat în vacanță, reunirea echipei este prevăzută, oficial, pe data de 3 ianuarie 2021. Rămâne de văzut cine se va prezenta la Săftica atunci, întrucât jucătorii au amenințat că vor boicota antrenamentele, în cazul în care nu vor primi cel puțin un salariu restant. Roș-albii au ajuns să aibă patru, chiar cinci salarii restante.


DINAMO. Jerry Gane s-a întâlnit cu Pablo Cortacero

Ionel Gane a plecat ieri către Craiova, orașul natal, acolo unde-i locuiește familia. Antrenorul care a rămas să ajute la supraviețuirea lui Dinamo a avut și el o întrevedere cu Pablo Cortacero, una care l-a uluit, inițial, pe fostul atacant. 


„Grav este faptul că nu știi ce se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Le-am zis băieților că reunirea e pe 3 ianuarie, le-a transmis să aibă grijă de ei, Sărbători fericite și cam atât. Mai mult nici nu aveam ce să le transmit, pentru că nu știu nimic administrativ. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero, luni, a doua oară în viață, cred că ne mai văzusem în august sau în septembrie. Inițial, m-am simțit ca în «Nea Mărin miliardar», scena aceea cu Veta, cu Amza Pellea, nu știam dacă am vedenii sau omul e adevărat. Cinci minute am vorbit, ne-am salutat, am schimbat câteva vorbe", a rememorat „Jerry" Gane.


„Mi-a zis: «Știu că v-a fost greu, că e o situație dificilă». I-am replicat imediat: „Degeaba spui că știi, că nu știi! Toate promisiunile tale neonorate au stricat tot, păcat". „Da, dar am venit să reglez lucrurile, uite fac mărire de capital, 5 milioane de euro, voi plăti salariile", mi-a mai transmis. 


«Mi-aș dori să le pui în ordine, dar nimeni nu mai crede! E nevoie de fapte ca să-ți recâștigi credibilitatea. E nevoie de timp și de fapte, e păcat la ce s-a ajuns», i-am spus. OK, eu sunt de părere că a greși este omenește, îți poți cere scuze, dar este urât ce s-a întâmplat, cu promisiuni neonorate, cu minciuni, zi de zi, săptămână de săptămână. Până la urmă, sincer, era mai bine invers: să vină banii, nu el! Situația este la fel de confuză. Băieții merită felicitați pentru eforturile incredibile depuse în ultimele luni, neplătiți, duși cu vorba, să țină echipa. Cel mai supărător este că Dinamo chiar ar fi putut ajunge în play-off, trebuie doar liniște și promisiuni onorate", a dezvăluit antrenorul pentru Gazeta Sporturilor.


„Cortacero s-a întâlnit cu reprezentanții DDB, fanii ne-au sprijinit foarte mult. E meritul băieților care au vândut bilete că Dinamo supraviețuiește. Sper să ajungă la un deznodământ fericit și să plătească munca pe care au depus-o toți. Poate va fi un miracol" - Ionel Gane, antrenor Dinamo


7 puncte

a strâns Dinamo cu Gane antrenor, după ce Cosmin Contra a părăsit echipa: victorii cu FC Argeș (1-0) și cu Poli Iași (4-1), eșec cu CFR Cluj (0-2) și remiză cu Clinceni (1-1)sursa: gsp.ro

sursa: radion 1948 dinamo 

Comentarii