Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Suntem mândri... de VOI!

 


Suntem mândri...de VOI!


Aceasta era una din scandarile care se auzea frecvent in ,,Ștefan cel mare", la începutul anilor 2000...ce vremuri...atunci cand Dinamo obtinea victorii si trofee, in stil de mare echipa, iar clasarea pe ,,locul 2'' , era considerata eșec!


Acum lucrurile sunt schimbate, din pacate... accederea in ,, primele 6 ", în clasament fiind tot mai greu de obtinut, dar asta este viata, trebuie sa mergem mai departe, indiferent de situatie, vorba cântecului...,,fie vreme buna, fie vreme rea".



Totusi evolutiile din ultimele meciuri ne fac sa vedem o rază de sperantă, de renaștere a acestei echipe, DINAMO BUCUREȘTI, clubul cu cei mai inimosi SUPORTERI. Avem patru victorii consecutive, cumulate, cu 11 goluri marcate si doar unu primit ! Frumos...nu? Urcăm încet și sigur în clasament, jocul este din ce în ce mai consistent, doar conturile jucatorilor si a personalului din cadrul clubului sunt în continuare goale, excepție fiind ,,micile atentii", oferite de suporterii cu suflet si ,,inima mare, suporterii DDB.


Cuvinte de laudă pentru jucatori, care par a fi închegat aceea echipă, pe care o vedeam cu toții la începutul campionatului, aseară resind unul din meciurile care ni le dorim tot timpul...Mejias e tot mai sigur între buturi, joc bun de picior, calm, inspiratie la penalty-ul aparat, Sorescu ară banda dreaptă, jucator fara plămâni, bun si defensiv si ofensiv, Puljic căpitan, stâlp al apărării și caracter deosebit, Bejan , redescoperit de Jerry, nu se complica, joaca simplu si eficient, Ricci Grigore, surpriza placuta in flancul stâng, efort, centrari bune, plasament bun, care anuleaza usoara lipsa de viteză, la mijloc avem un Rauță muncitor, bun cărător de pian, pentru a cânta la el  maestrul Fabrinni, mare jucător, mare și caracter, Garcia, în sfârșit si-a demonstrat clasa printr-o evolutie consistenta, pase si șuturi de City ...tot la mijloc am avut un Anton, imperial, aducându-ne aminte ( pentru suporterii care avem 40 ani +...) si nu numai...de un alt optar (Gigi Mulțescu) , ambii avănd aceeași evolutie sigură la mijlocul terenului, cu recuperari eficiente, pase filtrante, suturi si goluri memorabile, singura deosebire, nea Gigi era stângaci, Paul este dreptaci, dar ambii inimoși, cu caracter si daruire totală in joc. În atac, tânărul Borcea a evoluat bine, a scos penalty, câteva driblinguri de efect, sperăm să crească frumos...Nemec în sfârșit a marcat in stilul caracteristic, foarte util si in slujba echipei, vârf autentic. De pe bancă, Guaye a intrat destul de bine, pressing bun, combinativ, eficient in fața portii, poate un pic masiv, dar jucator cu calitate. Felicitari si celorlalti jucatori veniti de pe bancă, Achim, Bani, Cretu, care au participat la conservarea rezultatului.



Cuvinte de apreciere si pentru stafful tehnic ( cei care au mai rămas) , Jerry Gane , om cu caracter, care dovedeste si veleități de antrenor principal, nu doar secund. Vedem cu totii în jocul echipei o idee clara, cu trasee bine lucrate si cu forta de a reveni dupa ce am fost condusi, echipa stand bine si fizic in teren, ceea ce dovedeste că și preparatorul fizic își face treaba bine.


Sperăm în continuare, în meciurile rămase din acest an, odată cu reintrarea lui Camara, un alt jucator cu și de mare calitate, să mai acumulăm puncte (personal mi-aș dori minim 4), după care să așteptăm sărbătorile cu speranța rezolvării celorlalte probleme, intr-un fel sau altul, fiindcă așa cum sustinem toată suflarea dinamovistă ,,Dinamo nu moare niciodata!"


Am onoarea să vă salut, dragi fani dinamoviști...să auzim numai de bine.



Articol scris de: Borza Sorin

Comentarii