Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cortacero, conte al întunericului

 


Situația dezastruoasă creată de Pablo Cortacero la Dinamo continuă să-i intrige pe spanioli, în condițiile în care fotbaliștii pleacă pe capete de la echipă, după ce și Cosmin Contra a renunțat la funcție.


Presa din Spania: ”Dinamo București, capcană pentru spanioli!”/ ”Cortacero, conte al întunericului”

Publicația El Otro Balon îi dedică un articol amplu grupării din Ștefan cel Mare, cu titlul: ”Dinamo București, capcană pentru spanioli”.


Personajul negativ este Pablo Cortacero, portretizat drept ”conte al întunericului” de jurnaliștii iberici. 


”Li s-au promis bani, faimă și titluri la unul dintre cele mai de succes cluburi din România. Astăzi, trei dintre spaniolii ajunși la Dinamo în vară au părăsit echipa, în timp ce restul sunt încă prinși în România. 


În ultima vreme, blazonul lui Dinamo, un gigant la nivel național, nu a fost respectat. Pentru a remedia acest lucru, a venit în România omul de afaceri din Granada Pablo Cortacero. A devenit acționar majoritar și a preluat funcția de președinte, însoțit de Rufo Collado, numit director sportiv. Andaluzii au promis că vor investi bani ca să o resusciteze pe Dinamo, dar venirea lor a reprezentat începutul sfârșitului”, scrie sursa citată.


”Șase spanioli, un român și un banc prost: înșelătoria”

”Șase spanioli, un român și un banc prost: înșelătoria”. Așa sună o parte din analiza celor de la El Otro Balon, care explică faptul că jucătorii ajunși în România au lăsat campionate mai puternice ca să se implice într-un proiect european.


Din păcate, totul a fost doar o înșelătorie, pusă la cale de Pablo Cortacero, care a întârziat să vireze banii promiși și i-a făcut pe fanii dinamoviști să amenințe cu ieșitul în stradă ca să-și apere clubul.


”Cortacero a scris un nou episod de vândut iluzii, doar că de această dată a făcut-o în România și el a fost protagonistul. Toate fanteziile sale au fost reduse la un haos total în conducerea clubului.


Dinamo a primit un doctorat în suferință, luat la Facultatea Durerii”, mai scrie sursa citată.



sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii