Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine e Abdullah Kigili, turcul ademenit să o preia pe Dinamo

 

Abdullah Kigili // foto: Twitter @ AsistAnaliz



Abdullah Kiğılı, 77 de ani, este turcul ce-ar putea salva Dinamo. Momentan, se discută un contract de sponsorizare, dar roș-albii vor să-l atragă pe omul de afaceri implicat și la Fenerbahce să investească și să preia clubul.


Dinamo riscă să se dezintegreze, dar partea română a managementului clubului, suporteri DDB și autohtoni, încearcă să găsească surse de finanțare. Cum Pablo Cortacero continuă să implice gruparea în lumea minciunilor, i-a molipsit și pe ceilalți spanioli din club care continuă să le spună fanilor că „săptămâna viitoare” vine omul cu banii.


 directorul de marketing Radu Birlică a anunţat că a convins un om de afaceri din Turcia să investească în Ştefan cel Mare. Turcii de la Fotospor indică numele lui Abdullah Kiğılı ca fiind milionarul despre care vorbea oficialul bucureștenilor, iar sursele GSP spun că el a fost contactat pentru un parteneriat de imagine, ce s-ar dori extins la finanțare sau chiar preluarea clubului!


Kiğılı este fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. În total, compania Kiğılı are 225 de magazine în străinătate, pe lângă cele deschise în Turcia. 


Afaceristul de 77 de ani este vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani, unul dintre cluburile de tradiţie din Turcia şi din Europa. A mai ocupat funcţii de conducere la İstanbulspor, federaţia de wrestling şi federaţia de schi. Turcul a avut şi un mandat scurt în funcţia de preşedinte al federaţiei de fotbal din țara sa, în toamna 1997.


Am vorbit cu om de afaceri care să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare. E și la Fenerbahce şi la încă un club din prima ligă din Turcia. Are o foarte mare fabrică de îmbrăcăminte. I-am prezentat şi părţile negative şi pe cele pozitive şi dânşii sunt de acord să se asocieze cu noi în condiţiile astea - Radu Birlică, director de marketing Dinamo.

100 de magazine

în întreaga lume vrea să deschidă Kigili în următorii ani, România și Bulgaria fiind țintele sale în viitorul apropiat


sursa: gsp.ro

Comentarii