Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă un jucător se pregătește să plece

 



Adus în toamnă ca o vedetă, Aleix Garcia ar putea fi următorul jucător care pleacă de la Dinamo din cauza restanțelor salariale. Ibericul e dorit de Real Zaragoza.


Exodul spaniol de la Dinamo ar putea continua săptămâna viitoare. După Borja Valle, Isma Lopez și Alexander Gonzalez, mijlocașul Aleix Garcia (25 ani de ani) ar putea pleca și el. Presa din Spania scrie că jucătorul trecut pe la Manchester City este nemulțumit de restanțele salariale și vrea să devină liber de contract.


Dinamo. Aleix Garcia e dorit de Real Zaragoza

Ibericii scriu că Garcia ar putea ajunge în Segunda Division. Real Zaragoza este interesată de serviciile lui, fiind primul nume pe lista de transferuri din această iarnă.


Garcia a fost adus în toamnă la Dinamo, iar fanii au sperat că acesta va deveni vedeta echipei, însă mijlocașul a dezamăgit. A jucat în 6 partide în toate competițiile, fără să reușească vreun gol sau asisst.



sursa: gsp.ro

Comentarii