Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Italianul Dario Bonetti revine la Dinamo

 



Italianul Dario Bonetti (59 de ani) revine la Dinamo, în calitate de consultant DDB pe probleme sportive. 


Fanii-finanțatori de la Dinamo s-au hotărât să ia în propriile mâini destinele lui Dinamo. Au avut parte de o victorie astăzi, prin îndepărtarea lui Alex Couto, unul dintre oamenii aduși de Pablo Cortacero, iar planul lor de reorganizare continuă. 


DDB l-a convins pe Dario Bonetti să revină la Dinamo

Fanii dinamoviști au avut mereu cuvinte de laudă la adresa italianului Dario Bonetti. Au luat legătura cu el și l-au convins să se alăture programului DDB, în calitate de consultant pe probleme sportive. Răspunsul antrenorului a venit imediat: „Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul”.


Dario Bonetti a revenit la Dinamo. Comunicatul fanilor

„BENVENUTO A CASA, DARIO!


NU MAI E TIMP DE PIERDUT! Trebuie să strângem toți rândurile!


Pasul 2 al zilei, așa cum v-am anunțat.


Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puțin timp la București. Bonetti vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive și ne va ajuta în reorganizarea activității pe acest final de sezon și în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.


Este planul nostru de criză!


Avem nevoie de un miracol și credem că regizorul «Minunii de la Liberec» îl poate ajuta pe Jerry Gane in acest sens.


Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat și este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo.


Dinamo are nevoie de profesioniști. În acest sens, DDB Italia l-a contactat pe Dario Bonetti, cu acceptul boardului DDB.


Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: «Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul.»


GRAZIE, DARIO!”, se arată în comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan



sursa: gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu