Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu știm nimic despre asta!

 

Nu știm nimic despre asta!



Cosmin Contra se pregătește să se despartă de Dinamo în cursul zilei de astăzi, iar Pablo Cortacero are deja o variantă principală pentru banca tehnică a formației din „Ștefan cel Mare”: Paco Jemez.


Pablo Cortacero dorește să-l aducă la Dinamo pe Paco Jemez, tehnician spaniol în vârstă de 50 de ani.



Staff-ul antrenorului iberic a oferit și o primă reacție despre posibilitatea de a lucra în România, la Dinamo, în presa din Spania. Un membru din staff-ul lui Paco Jemez a afirmat că nu există această variantă la acest moment.


Un membru din staff-ul lui Paco Jemez, antrenorul dorit de Pablo Cortacero, neagă varianta venirii la Dinamo

„Îmi pare rău, dar nu știm nimic despre această chestiune”, a afirmat unul dintre oamenii de bază ai antrenorului spaniol în vârstă de 50 de ani, pentru publicația entrenadoresfutbol.es.



sursa: prosport.ro

Comentarii