Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Situația reală de la Dinamo povestita de un jucator de la Dinamo

 



Situația reală de la Dinamo povestita de un jucator de la Dinamo



Aleix Garcia, fotbalist legitimat în ultimii cinci ani la Manchester City, a semnat în vară cu Dinamo, crezând în proiectul spaniol de la club, care s-a dovedit a fi un fiasco.


La două luni și jumătate de când a ajuns la București, mijlocașul ofensiv de 23 de ani este, la fel ca ai săi coechipieri și toți oamenii din club, neplătit. Aleix Garcia a dezvăluit în presa din Belgia, țară în care a evoluat la Mouscron stagiunea precedentă, situația reală de la Dinamo.


Aleix Garcia, totul despre ”dezastrul financiar” de la Dinamo

”Am spus 'nu' multor alte echipe, au fost și probleme cu banii. Până la urmă, am decis să merg la Dinamo datorită proiectului cu filosofie spaniolă, cunoșteam și ceilalți jucători aduși. M-am adaptat foarte ușor. De la început, românii au fost foarte de treabă cu mine.


Prietena mea este din Moldova, vorbește limba, și ea a fost fericită și m-a ajutat și pe mine foarte mult. Salariile noastre nu au fost plătite însă. Unii jucători își așteaptă salariile de cinci luni. Oamenii din club, de la birouri, sunt în aceeași situație.


Am pierdut deja câțiva jucători, iar alții vor pleca în curând, antrenorul a plecat și el. E un dezastru financiar”, a recunoscut Aleix Garcia, potrivit Nordeclair Mouscron.


Isma Lopez, Borja Valle, Rino Hinojo și antrenorul Cosmin Contra au părăsit deja ”corabia” din cauza problemelor financiar, iar Aleix Garcia dezvăluie că va lua aceeași decizie în iarnă, dacă situația nu se va ameliora.


”Mie îmi place să duc la bun sfârșit dacă încep un lucru, dar dacă această situație va persista, va fi foarte greu pentru mine, pentru toată lumea.


Nu mai avem încredere în oamenii din club. Au făcut multe promisiuni, însă n-au respectat nimic. Nu pot ști exact ce se va întâmpla în viitor, dar avem și noi familii, avem obligații”, a transmis Aleix Garcia.


8 meciuri a jucat Aleix Garcia pentru Dinamo în acest sezon



sursa: digisport.ro

Comentarii