Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Juan Camara și-a dat acceptul transferului la Universitatea Craiova!

 

Juan Camara este la un pas să vină la Universitatea Craiova! Dinamovistul și-a dat acordul să vină în Bănie, iar acum urmează să fie puse la punct detaliile contractului.


Cosmin Contra este cel care i l-a recomandat finanţatorului Craiovei, Mihai Rotaru, pe Juan Camara, o vorbă bună pentru iberic punând şi Gică Craioveanu.


Camara i-a convins pe olteni mai ales după golul fabulos pe care l-a înscris la Pitești, în victoria obținută de Dinamo cu nou-promovata FC Argeș, scor 1-0. Atunci, spaniolul a adus victoria echipei sale cu o execuţie fabuloasă, un şut de la 50 de metri de poartă.


Juan Camara, ca și transferat de Craiova! Dinamovistul și-a dat acordul să joace pentru olteni

Neplătit de când a ajuns la Dinamo, Camara va pleca și el din „Ștefan cel Mare”, însă va rămâne în România și se va lupta pentru titlu în tricoul Universității Craiova. Cele două părți s-au înțeles, iar acum mai rămâne doar ca fotbalistul să semneze contractul.


Corneliu Papură plănuiește să-l utilizeze pe Juan Camara pe poziția de atacant dreapta, iar fostul jucător al Barcelonei are șanse mari să fie titular în Bănie. Fotbalistul e împrumutat de Dinamo de la Jagiellonia Bialystock, însă Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația din Polonia.


Format la Academia celor de la Villarreal, Camara a fost transferat la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 8 pase de gol în 61 de meciuri. După alte experienţe în ţara natală, la Reus Deportiu şi Girona, extrema de picior stâng a ajuns în Polonia, unde a evoluat la două echipe, Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok, unde a avut o medie de un gol şi o pasă de gol la zece meciuri.


Juan Camara a strâns o jumătate de oră în două meciuri oficiale pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015 – 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii