Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Juan Camara și-a dat acceptul transferului la Universitatea Craiova!

 





Juan Camara este la un pas să vină la Universitatea Craiova! Dinamovistul și-a dat acordul să vină în Bănie, iar acum urmează să fie puse la punct detaliile contractului.


Cosmin Contra este cel care i l-a recomandat finanţatorului Craiovei, Mihai Rotaru, pe Juan Camara, o vorbă bună pentru iberic punând şi Gică Craioveanu.


Camara i-a convins pe olteni mai ales după golul fabulos pe care l-a înscris la Pitești, în victoria obținută de Dinamo cu nou-promovata FC Argeș, scor 1-0. Atunci, spaniolul a adus victoria echipei sale cu o execuţie fabuloasă, un şut de la 50 de metri de poartă.


Juan Camara, ca și transferat de Craiova! Dinamovistul și-a dat acordul să joace pentru olteni

Neplătit de când a ajuns la Dinamo, Camara va pleca și el din „Ștefan cel Mare”, însă va rămâne în România și se va lupta pentru titlu în tricoul Universității Craiova. Cele două părți s-au înțeles, iar acum mai rămâne doar ca fotbalistul să semneze contractul.


Corneliu Papură plănuiește să-l utilizeze pe Juan Camara pe poziția de atacant dreapta, iar fostul jucător al Barcelonei are șanse mari să fie titular în Bănie. Fotbalistul e împrumutat de Dinamo de la Jagiellonia Bialystock, însă Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația din Polonia.


Format la Academia celor de la Villarreal, Camara a fost transferat la echipa secundă a Barcelonei, pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 8 pase de gol în 61 de meciuri. După alte experienţe în ţara natală, la Reus Deportiu şi Girona, extrema de picior stâng a ajuns în Polonia, unde a evoluat la două echipe, Miedz Legnica şi Jagiellonia Bialystok, unde a avut o medie de un gol şi o pasă de gol la zece meciuri.


Juan Camara a strâns o jumătate de oră în două meciuri oficiale pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015 – 2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League, 1-1, și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii