Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






NU MAI CREDE NIMENI! DOAR ÎNTR-UN MIRACOL PUTEM SĂ CREDEM

 






Dinamo a învins Poli Iaşi, scor 4-1, live pe Look Sport+, a ajuns la trei victorii consecutive în Casa Liga 1 şi patru în toate competiţiile şi s-a apropiat la doar două puncte de locul al şaselea, primul care duce în play-off, ocupat de UTA Arad (17 puncte, faţă de 15 ale bucureştenilor).


Ionel Gane şi-a lăudat jucătorii, care în ciuda problemelor de la echipă fac un joc foarte bun. Fostul antrenor secund din mandatul lui Contra nu a răspuns clar dacă mai rămâne sau nu de anul viitor, dar a dat de înţeles că nu va mai continua.


„Trecem printr-o perioadă foarte bună pe plan sportiv, iar jucătorii merită felicitaţi. Am început mai greu, am intrat mai greu în joc, dar a doua repriză a fost foarte bună. Le-am cerut să stăm mult mai sus, să avem o circulaţie mai bună, iar după golul al doilea ne-am descătuşat, am meritat cele trei puncte. Mai rămân pentru aceste două meciuri, o să vedem la final. Mai este o săptămână, să vedem strategia clubului. E foarte greu şi pentru suporteri. Cineva trebuie să vină lângă echipă până în ianuarie. Sunt convins că suporterii vor găsi soluţii. Pentru fani va fi foarte greu să menţină echipa”, a spus Ionel Gane, după succesul clar al lui Dinamo, în faţa celor de la Iaşi


Tehnicianul de conjunctură a declarat că suporterii au un plan bine pus la punct, în contextul în care spaniolii nu fac nimic, doar oferă promisiuni.


„Cei din DDB au discutat cu jucătorii în ultimele zile. Au un plan, important e să nu fie o problemă din ianuarie, atunci când ne reunim. Partea spaniolă are doar promisiuni care nu sunt onorate. Nu mai crede nimeni! Doar într-un miracol putem să credem”, a conchis Gane.



sursa: looksport.ro

Comentarii