Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ne-avem pe noi și-avem Dinamo

 


Cine ne intreaba ce-avem pe lume 

Si cum traim si cine suntem 

Noi ii raspundem :

Ne-avem pe noi si-avem Dinamo

Ne-avem pe noi 

Ne-avem pe noi si-avem DINAMO


"Cine ne întreabă ce-avem pe lume 

Și cum trăim și cine suntem 

Noi îi răspundem :

Ne-avem pe noi și-avem Dinamo

Ne-avem pe noi 

Ne-avem pe noi și-avem DINAMO"


Câinilor, fraților, iubiți dinamoviști...cu toții știm aceste versuri pe care le cântam cu glasul ridicat spre cer, pentru că acolo este EL, UNICUL CĂPITAN. Astăzi, mai mult ca oricând, aceste cuvinte trebuie sa ne unească și să ne facă să luptăm pentru un țel comun: SALVAREA LUI DINAMO.


Clubul nostru iubit este greu încercat, cotropit de diferiți indivizi care mai de care mai dubioși și puși pe a distruge ceea ce iubim. Mesajul nostru către ei trebuie să fie clar, răspicat și bine înțeles... DINAMO SUNTEM NOI.


Noi nu o să părăsim niciodată ceea ce iubim, chiar dacă plângem și doare, chiar dacă trecem prin vânt și ploi, iubirea față de Dinamo este ceea ce ne ține puternici, pentru mulți dintre noi Dinamo este un mod de viață, este TOTUL.

Atât timp cât inima ne bate, ea v-a bate în Alb și Roșu, pentru că pasiunea și dăruirea pentru cel mai frumos club e mai presus de orice.

Așadar, jos labele de pe DINAMO, clubul ăsta merită să fie al celor ce îl iubesc și nu or să renunțe niciodată la asta.

Câinilor, DINAMO SUNT ȘI EU ȘI TU, DINAMO SUNTEM NOI!

Haideți să le fim alături în aceste vremuri grele, când am fost lângă ei au prins curaj și au făcut meciuri bune.Putem încheia acest an cu încă minim 7 puncte, iar de la anul putem construi ceva împreună cu Programul DDB și dinamoviști capabili și devotați.

                      

 TE IUBESC, DINAMO

 Ne-avem pe noi și-avem Dinamo


Articol scris de: Olteanu Radu

sursa foto: gsp.ro


Comentarii