Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Trebuie să respect contractul și Dinamo trebuie să facă același lucru

 






Diego Fabbrini (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, a analizat situația prin care clubul alb-roșu a trecut în 2020 și a dezvăluit ce își dorește în noul an.


Italianul speră ca Dinamo să lase problemele financiare în urmă și le cere sprijinul fanilor în acest scop. Totodată, Diego spune că ar fi ciudat ca Dinamo să rateze playoff-ul și în acest sezon. La finalul turului, „câinii roșii” ocupă locul 11, cu 16 puncte, 4 sub primul loc de playoff.


Diego Fabbrini: „Dinamo trebuie să respecte contractul”

„Sperăm ca anul viitor să fie mai bun. Din punct de vedere profesional a fost ca pandemia. Am avut foarte multe probleme pe timpul acestui an, iar acum probleme în special financiare. Să încheiem anul acesta și sper să primim veștile bune în noul an. Cred că în acest moment, numai fanii pot rezolva această problemă. Nu suntem singurul club care este în urmă cu banii, dar problema noastră este diferită.


Eu am contract cu Dinamo pe încă 2 ani. Trebuie să respect contractul și Dinamo trebuie să facă același lucru. Poate se întâmplă mâine și întră banii pentru toată lumea, eu voi fi primul care se va bucură. Poate într-un an vom reveni la normal. Sper să se întâmple așa.


Anul ăsta, dacă nu mergem în playoff, va fi ciudat. Am avut probleme în prima parte a campionatului, dar acum este bine dacă vom continua așa, putem ajunge în playoff”, a declarat Fabbrini pentru sport.ro.


sursa: gsp.ro


Comentarii