Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Au zis că nu îi interesează rezultatele

 




Săptămâna trecută, Ursu a fost înștiințat de către Tomas Rodriguez, directorul adjunct al Academiei Dinamo, că este demis. Asta deși Dorin Șerdean, președintele executiv, nu știa nimic despre acest aspect!  Ursu a dezvăluit motivul incredibil pentru care crede că partea spaniolă a managementului spaniol a vrut să îl dea afară. 


Emil Ursu: „Nu pot băga jucători care nu merită să joace!”

„Nu pot să mă dea afară fără motiv. Eu terminasem turul pe locul 3. Pe primul loc a terminat Steaua, cu o echipă foarte bună, iar pe doi FCSB. Noi am terminat pe locul 3 cu jucători pe linia de fund cu o medie de vârstă de 17 ani.


Mi-au adus doi jucători din Spania, un vârf de atac de 21 de ani, Toni Iglesias, și un mijlocaș, Raul Garcia, 23 de ani. Nu știu de unde i-au adus, nu au nicio perspectivă. I-am și băgat să joace. Ei mi-au cerut să bag neapărat acei doi jucători, că pe ei nu îi interesează rezultatele, dar cei doi trebuie să joace. 


Am principii, nu pot băga jucători care nu merită să joace. Din ce am înțeles, Raul Garcia trebuia să joace pentru că nu știu ce judecător de acolo (n.r. - Spania) l-a ajutat pe Pablo Cortacero. Am auzit asta din discuțiile lor, ce mai înțeleg din spaniolă. Am zis că nu se poate, nu concep așa ceva.


I-am băgat de exemplu la meciul de la Balotești, titulari amândoi. Pe Raul Garcia l-am schimbat în minutul 35, celălalt a dat un gol la final. Nu sunt de perspectivă, pentru echipa mare. Când faci echipa a doua, trebuie să rulezi jucători tineri, de perspectivă, pentru a-i crește pentru prima echipă”, a povestit Ursu la GSP Live. 


Emil Ursu a pregătit echipa secundă a lui Dinamo timp de 8 ani în total, timp în care a colaborat cu nume importante din istoria recentă a clubului, precum Ciprian Marica, Ștefan Radu sau Dragoș Grigore. 



sursa foto: eurosport.ro, gsp.ro

sursa: gsp.ro

Comentarii