Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Încă un jucător a plecat de la Dinamo

 

Încă un jucător a plecat de la Dinamo



Dinamo a recăpătat gustul victoriilor, dar lotul pierde încă un jucător. Portarul Rene Roman și-a anunțat, oficial, plecarea de la clubul din Ștefan cel Mare.


După Rene Roman, urmează Alexander Gonzalez și ceilalți străini aduși de managementul spaniol, iar proiectul „Nuevo Dinamo" se năruie pe zi ce trece.

Rene Roman, goalkeeper-ul de 36 de ani, a avut un discurs dur la adresa șefilor spanioli de la Dinamo. I-a tras la râspundere nu doar pe Pablo Cortacero, ci și pe Alex Couto, în special, dar și pe Rufo Collado. 


Rene Roman, mesaj dur la adresa conducerii lui Dinamo: „Prea multe minciuni”

Rene a ales să ofere un mesaj fanilor pe Instagram, procedură devenită o modă pentru jucătorii care părăsesc Dinamo. La fel au procedat și Borja Valle, și Isma Lopez, care i-au trimis „aprecieri" colegului lor. Plus ex-dinamovistul Jose Romera, care a fost și el la un pas să semneze cu Dinamo în luna septembrie.


„Azi se încheie experiența mea din București. Scurtă în timp, dar foarte lungă și intensă în experiențe. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu scopul de a juca în competiții europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu s-au materializat niciodată. Zi după zi... Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu. 


Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că „gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști". Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 


Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic. 


De asemenea, pentru că am cunoscut un oraș care mi-a depășit cu mult toate așteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranță vor continua să mă însoțească pentru tot restul vieții și pentru că a am jucat la un club intens, pentru că atâta timp cât acea masă socială mare încă este acolo, Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa. 


Trebuie doar să îndepărteze balastul, care nu trebuie. Mulțumim fanilor, pentru ajutor, pentru încurajări și înțelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ștefan cel Mare, am jucat pe Arena Națională din București! Mulțumesc, Doar Dinamo București", este mesajul de adio al lui Rene.



sursa: gsp.ro

Comentarii