Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O altă notă de plată pentru Dinamo

 Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a amendat Dinamo cu suma de 5.000 de lei pentru scandările suporterilor din PCH de la meciul cu Sepsi din decembrie 2019.


CNCD a publicat pe site-ul oficial hotărârea: "Scandările suporterilor echipei Dinamo Bucureşti 1948, în timpul partidei de fotbal dintre Dinamo Bucureşti 1948 şi Sepsi OSK, din data de 13.12.2019 reprezintă faptă de discriminare şi încalcă dreptul la demnitate cetăţenilor români aparţinând minorităţii maghiare conform art. 2 alin. (1) şi art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.


O altă notă de plată pentru Dinamo. Scandările PCH din decembrie 2019 au fost amendate acum de CNCD

S-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale de 5.000 lei faţă de S.C. Dinamo. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi", anunță CNCD.


Pe teren, Dinamo a pierdut acel joc, scor 1-2. În prezent, Dinamo se confruntă deja cu mari probleme financiare din cauza investitorilor spanioli care au preluat clubul și nu au făcut decât să crească datoriile.sursa: digisport.ro

Foto Sport Pictures

Comentarii