Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Două noi plecări de la Dinamo din cauza datoriilor!

 






Suporterii DDB au demarat discuții cu jucătorii pentru reducerea plafonului salariale, promițându-le banii strânși până acum drept bonus de Crăciun. Alexander Gonzalez a părăsit și el Dinamo, plus un om de-ai lui Cortacero.


Dinamo a bifat trei victorii la rând și o caută pe a patra. „Câinii" continuă să meargă pe ideea renunțării la cantonamentului înaintea partidelor, mai ales că de când au apelat la acest "sistem", au învins și în campionat, și în Cupa României. Jucătorii lui Ionel Gane se vor reuni astăzi la Săftica, vor mânca împreună, se vor odihni, apoi pleacă pentru duelul cu Poli Iași.


Două plecări de la Dinamo

De ieri, oficial, roș-albii sunt cu unul mai puțin. După ce n-a mai jucat în ultimele patru meciuri oficiale ale echipei, fundașul dreapta Alexander Gonzalez n-a mai sosit la antrenamentele echipei. Restanțele financiare l-au determinat să ia decizia de a se despărți de "haită", va pleca împreună cu familia sa numeroasă din București. Apărătorul nu a mai jucat pentru Dinamo în ultima lună, dar a făcut-o pentru naționala Venezuelei în meciurile cu Brazilia (0-1) și cu Chile (2-1). Sud-americanul n-a dorit să mai joace în finalul anului 2020 pentru „câini", așa cum au acceptat alți străini, la solicitarea fanilor DDB. 


Totodată, a dispărut din staff-ul tehnic și ultimul spaniol adus în acest departament de către managementul lui Pablo Cortacero, este vorba de preparatorul fizic Luis Prieto, care era de multe ori ținta glumelor dinamoviștilor, fiindcă era acuzat că nu e bun pe meserie.



sursa: gsp.ro

Comentarii