Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Este un jucător complet - Petre despre un jucator de la Dinamo

 





Paul Anton (29 de ani), mijlocașul central al lui Dinamo, a fost propus la echipa națională de către Florentin Petre (44), fost căpitan al „câinilor roșii”.


Evoluțiile lui Paul Anton de la revenirea la Dinamo l-au impresionat pe Florentin Petre, jucător emblematic al alb-roșilor. Petre, antrenor la Dacia Unirea Brăila în prezent, spune că Anton este un jucător pe care echipa națională trebuie să se bazeze.


Florentin Petre: „Anton a avut evoluții bune spre foarte bune la Dinamo”

„Anton, de când a venit la Dinamo, a avut niște evoluții bune spre foarte bune, ținând cont și de golul pe care l-am văzut etapa trecută (n.r. - în Dinamo - Poli Iași 4-1), parcă venit de pe altă planetă”, a declarat Florentin Petre la PRO X.


Întrebat dacă Paul Anton ar putea reprezenta o soluție pentru echipa națională, Petre a spus: 


„Da, de ce nu? Echipa națională are nevoie de jucători precum Anton, mi-a plăcut dintotdeauna. Este mijlocașul defensiv care leagă foarte bine liniile, are o capacitate de efort extraordinar de mare și poate să intre și în ultima treime, unde poate să finalizeze. 


Vine foarte bine din linia a doua să finalizeze. Este un jucător complet, merită să fie convocat dacă are continuitate în jocuri și rezultate. Ar fi un jucător pe care echipa națională se poate baza”.



sursa: gsp.ro

Comentarii