Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Am înțeles că jucătorii au spus aproape toți că nu vor nimic, decât să le dea actele ca să plece

 

Am înțeles că jucătorii au spus aproape toți că nu vor nimic, decât să le dea actele ca să plece


Situația dezastruoasă de la Dinamo l-a determinat pe prim-ministrul Ludovic Orban să "convoace" la discuții gloriile clubului.



Florin Prunea susține că problema stadionului s-a rezolvat, însă partea financiară a clubului rămâne una extrem de gravă, iar echipa e aproape de colaps. Prunea știe însă care este soluția, însă trebuie intervenit extrem de rapid.


Prunea: "Trebuie procedat la reziliarea contractelor"

"Prim-ministrul nu are cum să intervină. Noi trebuie să ne facem ordine în ograda proprie. Eu așa văd lucrurile. Nu știu cine mai conduce clubul ăsta. Eu cred că trebuie ieșit cu suporterii, să se facă un audit, dar asta e mult spus.


Trebuie să vedem unde suntem din punct de vedere financiar. Am văzut că pleacă antrenorii, jucătorii, deci trebuie procedat la reziliarea contractelor celor care nu vor să rămână la Dinamo în condițiile în care se permite la momentul acesta.



Domnul Ion Marin, domnul Augustin, noi toți am discutat asta. Nu este simplu, dar Dinamo va avea probleme mari dacă, în cel mai scurt timp, nu va rezolva problemele de echipă.


Am înțeles că jucătorii au spus aproape toți că nu vor nimic, decât să le dea actele ca să plece. Păi cum e posibil așa ceva? Ei să vrea să plece și nu aibă cu cine să vorbească? Borja Valle are salariu de 30.000, deci economiseai mult. Imaginați-vă că ce se întâmplă dacă se duce la FIFA", a explicat Prunea la Digi Sport Special.


Prunea: "ANAF să facă curățenie. Dinamo să revină la Ministerul de Interne"

În plus, Florin Prunea e convins că experimentul cu patronii spanioli se poate "repara" doar printr-o decizie radicală și surprinzătoare în același timp.


"Eu cred că se impune un control ANAF la Dinamo în scurt timp. Cred că e singura instituție care poate face ordine și curățenie în toate prostiile care au fost făcute acolo în ultimii ani. Statul român are obligația să intervină, pentru că Dinamo este patrimoniu. Iar aici nu vorbim doar de dinamoviști.


După aceea, rămân la părerea că echipa trebuie să se întoarcă sub tutela Ministerului de Interne.


Fiecare ne-am spus un punt de vedere despre ceea ce se întâmplă acolo. A luat act de cele spuse, dar el e foarte bine informat. Ministrul de Interne domnul Vela, spre norocul ăsta, e om de fotbal, a fost președinte de club.


Domnul Vela e singurul ministru de interne care a adus Dinamo acasă, pentru că noi, în afară de Săftica, nu mai aveam nimic. Acum echipa mare face antrenamente când vrea la Dinamo, centrul de copii și juniori e la Dinamo, deci e o schimbare fundamentală.


Aici e vorba de o societate comercială privată în care cei de acolo trebuie să-și facă ordine în propria ogradă și premierul a spus că nu poate să intervină acolo", a explicat Prunea.


Dinamo a ajuns să înregistreze datorii pe toate planurile, astfel că insolvența pare cea mai realistă soluție în acest moment. Patronul Pablo Cortacero continuă să promită că banii sunt pe drum.



sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii