Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Mă doare, mi-ar părea tare rău să o ia din Liga 4

 




Într-una dintre rarele sale apariții publice, fostul mijlocaș a vorbit cu îngrijorare despre situația actuală de la Dinamo. Tameș ia în calcul cel mai negru scenariu - acela ca roș-albii să ajungă în faliment - și afirmă că suferă împreună cu echipa pentru care a jucat încă de la 12 ani.


„Am crescut acolo, am jucat pentru ei de la 12 ani și mă doare să văd această situație. Criza este de mai mult timp, nu de acum. Din păcate, cred că s-a ajuns la limită. Dacă n-o să vină cineva să preia acest club, cred că se va ajunge la faliment!


Să vină cineva să facă o infuzie de capital și să ridice acest club! Mi-ar părea tare rău să o ia din Liga 4. Sunt foarte multe echipe care încep de acolo și nu le e ușor să revină în prima ligă. Vedeți Rapidul cum se chinuie, Petrolul, U Cluj”, a mărturisit Iulian Tameș, la GSP Live. 


"Puțini nu le dădeau șanse spaniolilor. Dinamoviștii au crezut în proiectul lor. Și eu am crezut că o să fie o schimbare totală. Cred că și Cosmin Contra, care a fost implicat direct, a crezut în proiect. Din păcate, a fost o mare țeapă”, a mai spus Iulian Tameș, pe durata emisiunii. 



sursa: gsp.ro


Comentarii