Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mereu Dinamo București!

 

 




Se scurg rapid ultimele ore ale anului, ultimele clipe și ultimele trăiri ale anului care se pregătește să fie trimis în istorie. A mai trecut un an în care am avut  vise, planuri și mari așteptări.  A fost un an de care mulți ne vom aduce aminte.  


Vom ține minte cu siguranță că a fost un an în care pandemia a pus stăpânire peste întreaga planetă.  Noi câinii cu siguranță vom ține minte acest an. Deși mulți dintre dușmanii noștrii ne vedeau căzuți în prăpastie,  deși mulți ne vedeau pierduți în negura uitării încă rezistăm, încă existăm. Suntem sus pe munte! Suntem și vom fi mereu!


 Pentru ca 12 000 de nebuni frumoși și inimoși au ales să nu renunțe.  Mii de inimi alb-roșii au ales să lupte.  Ei mii și mii de dinamoviști au făcut ca visul nostru să meargă mai departe! Mulți spuneau că nu se poate că e imposibil ca suporterii să țină în viață un club! 


Voi câinilor ați arătat că atunci când iubesti nimic nu este imposibil! Noi am cumpărat  bilete, am facut carduri, am plătit deplasări, am plătit cazări noi am tinut Dinamo în brațe când clubul era aproape fără viață și am plătit licența! Mulți dintre noi din puținul lor au rupt cât au putut și au ajutat Dinamo.  Copii care si-au strâns alocațiile lor pentru a ajuta Dinamo! 

Pentru că în inima noastră a răsunat intrebarea pusă de Mărginean în lacrimi: Ce ne facem noi fără Dinamo?Ăștia suntem noi ăștia sunt câinii! Mă înclin în fața voastră și va respect! Ați demonstrat lumii întregi că dacă iubești  nimic nu este imposibil! Ați arătat lumii întregi că în inima voastră e Mereu Dinamo București! 

Nu pot decât să vă urez sănătate, fericire și pace atât vouă cât și familiilor dumneavoastră! Fie ca noul an sa aducă renașterea celei mai frumoase și iubite  echipe din România: DINAMO BUCUREȘTI!

LA MULȚI ANI CÂINILOR!



Articol scris de: Dan Șerban

sursa foto: gsp.ro

Comentarii