Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

 



Dinamo se va confrunta în cel mai scurt  timp cu plecări în masă. Despărțirea de antrenorul Cosmin Contra (44 de ani) și de jucătorii Isma Lopez (30) și Borja Valle (28) este certă, iar acestora le-ar putea urma mai mulți „câini”! 

FC Argeș - Dinamo, următorul meci al „câinilor roșii”, este programat vineri, 04 decembrie, la ora 20:30. 


Antrenamentul de mâine, programat la ora 11:00, este ultimul al lui Dinamo la care antrenorul Cosmin Contra și jucătorii Isma Lopez și Borja Valle vor participa. „Guriță” a notificat clubul cu privire la banii pe care îi are de primit și dacă nu va primi un răspuns pozitiv până mâine, se va despărți oficial de Dinamo! 

Borja Valle și Isma Lopez, OUT de la Dinamo

Tot mâine, preparatorul fizic Javi Reyes (50 de ani) și jucătorii Borja Valle și Isma Lopez vor pleca. Cei doi fotbaliști s-au testat deja pentru COVID-19 astfel încât să poată avea dovada unui test negativ în vederea călătoriei.


Următorul jucător care ar putea părăsi „haita” este Alexander Gonzalez (28 de ani), fundașul dreapta venezuelean. Acesta nu va face deplasarea la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș, și așteaptă să primească OK-ul pentru a rupe contractul cu Dinamo, asemenea colegilor săi.


Dinamo va fi condusă de „Jerry” Gane (49 de ani), „secundul” lui Contra, la meciul de campionat cu FC Argeș. 


sursa: gsp.ro

Comentarii