Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






L-au dat afară!

 


L-au dat afară!




Gică Mihali (54 de ani), antrenorul echipei U18 de la Academia lui Dinamo, a dezvăluit că unul dintre spaniolii aduși la club odată cu venirea lui Pablo Cortacero i-a transmis la antrenamentul de astăzi că este demis!


Ieri, într-o intervenție la Digi Sport, Mihali a declarat că este neplătit de luni bune și că juniorii lui Dinamo nici măcar nu au suficiente mingi pentru a se antrena. La o zi distanță, lui Mihali i s-a transmis de către analistul video că este demis, atât pentru declarațiile făcute, cât și pentru rezultatul din ultimul meci al echipei sale: un egal, 2-2, după ce Dinamo U18 a condus cu 2-0.


Gică Mihali: „Suntem la Dinamo București, e posibil?”

„Nu credeam vreodată că pot să trec prin așa ceva. Suntem la Dinamo București, un club cu atâția suporteri, cu istorie în spate și să te cheme cineva să îți spună că mâine nu mai ești antrenor... Că am condus cu 2-0 în ultima etapă și făcut 4 schimbări și s-a terminat 2-2. Și poate că am vorbit la televizor. Eu am făcut schimbările pentru că toți jucătorii vor să intre, sunt tineri. Am zis să îi bag pe toți dacă tot am ocazia, că de aia am 5 schimbări. 


Le-am spus așa: «nicio problemă, dați-mi frumos contractul, nu sunt plătit de 4 luni». Băiatul mi-a spus «nu cu mine discuți de contract». Eu mă duc la antrenament, băiatul ăsta spaniol vine cu Colceag și cu încă un pupincurist, Matei. «Băi, oameni buni, eu am contract aici, nu s-a terminat cu mine. Ce căutați aici? Logic era prima dată să termine cu mine, apoi să discute cu voi». 


Apoi m-am enervat, credeți-mă că eu nu prea sunt dus pe la biserică. Nu știu de unde l-au scos pe băiatul ăsta spaniol, umblă cu niște adidași la club. L-am întrebat ce calitate are aici. «Păi eu sunt analist video, am fost angajat nu știu pe unde în Spania»”, a declarat Mihali la emisiunea Liga DigiSport. 


Gică, nu pot să îți rezilieze contractul așa. Fără un document scris nu are nicio valoare ce spun unul sau altul - Emilian Hulubei, președinte AFAN


Emil Ursu, un alt antrenor din Academia lui Dinamo, a fost la rândul său înștiințat că este demis. „A mai fost o chestie. L-a chemat și pe Ursu, care a terminat pe locul 3, pentru că ceilalți erau bunicei, și l-au dat și pe el afară”, a declarat Mihali. 


17

goluri în 175 de meciuri a marcat Mihali pentru Dinamo în Liga 1


2 titluri

și 2 Cupe ale României a câștigat Mihali în tricoul lui Dinamo



sursa: gsp.ro

Comentarii