Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vesti bune pentru Dinamo - Ce jucători vor să rămână la Dinamo

 

Vesti bune pentru Dinamo - Ce jucători vor să rămână la Dinamo


Ionel Gane a anunţat azi că a luat o decizie în privinţa viitorului său: va continua la Dinamo şi se va prezenta la reunirea echipei, pe 3 ianuarie. 


Ce spune Ionel Gane despre jucătorii lui Dinamo

Ionel Gane a discutat cu jucătorii şi a dezvăluit că aceştia sunt dispuşi să continue la Dinamo dacă situaţia financiară a clubului se va regla.


"Camara e împrumutat, dar am vorbit şi mi-a spus că şi-ar dori să rămână. Mi-a spus că depinde ce se va întâmplat cu situaţia financiară. Garcia la fel, şi el e împrumutat, are o problemă medicală acum, dar ar reveni, pentru că s-a simţit bine aici...


Cu Nemec, cu Paul Anton am vorbit... ei şi-ar dori să rămână, dar depinde de situaţie. Sigur că mai e nevoie de 2-3 posturi care trebuie acoperite, dar în rest suntem bine. Ştiu posturile unde avem nevoie, fundaş stânga, fundaş dreapta şi un atacant. Astea sunt posturile de care echipa are nevoie urgent.


Am putea folosi şi juniori, dar noi nici juniori nu avem pe posturile alea. Apoi la nivel de staff trebuie completată echipa cu preparator fizic şi un analist, pentru că nu se poate altfel", a menţionat antrenorul.


"Cei care au rămas până la ultima etapă a anului, trebuie felicitaţi. Noi am arătat ca o echipă până în ultimul minut. Aşa cum trebuie înţeleşi şi cei care au decis să plece. Suntem aproape de play-off. Patru puncte în 15 etape sunt uşor de recuperat. Sigur că sunt multe echipe acolo, în zona aia a clasamentului, însă se poate. M-aş bucura să păstrăm echipa actuală, cei care au rămas au demonstrat că sunt caractere", a adăugat Ionel Gane.



sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii