Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






În lipsa banilor din partea conducerii, Dinamo supraviețuiește datorită aportului financiar al suporterilor

 

În lipsa banilor din partea conducerii, Dinamo supraviețuiește datorită aportului financiar al suporterilor


În lipsa banilor din partea conducerii, Dinamo supraviețuiește datorită aportului financiar al suporterilor. Membrii programului socios „Doar Dinamo București” s-au implicat din nou, de această dată înainte de meciul „câinilor roșii” cu FC Argeș. 


Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat pe pagina de Facebook că o persoană din conducerea DDB a plătit cazarea și masa pentru echipă la Hotelul Ramada din Pitești, unde dinamoviștii se vor caza înainte de duelul cu penultima clasată din Liga 1.


Prime de victorie cu FC Argeș

Suporterii din PCH au pus la vânzare bilete virtuale pentru meciul cu FC Argeș, banii strânși urmând a fi oferiți jucătorilor ca prime de victorie, în eventualitatea unui succes cu piteștenii.


Dinamoviștii au procedat la fel și înainte de meciul de Cupă cu Viitorul, câștigat de Dinamo cu 3-0, iar jucătorii au primit o sumă de bani, pentru nou-veniți aceia fiind primii bani încasați de la sosirea la Dinamo.



sursa: gsp.ro

Comentarii