Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Daniel Popa și-ar fi depus memoriu pentru a fi declarat jucător liber de contract


 


Plecările masive de la Dinamo vor continua și în 2021. Nu doar jucătorii străini vor să plece cât mai rapid din Ștefan cel Mare, ci și unii dintre fotbaliștii cu vechime în lot. 


Este vorba despre Daniel Popa (26 de ani), atacantul pe care „câinii” l-au împrumutat în acest sezon la Chindia Târgoviște. Nemulțumit că a evoluat puțin la Dinamo în ultimii ani, dar și din cauza faptului că echipa-mamă l-a împrumutat de fiecare dată când n-a mai fost nevoie de serviciile lui, Daniel Popa și-ar fi depus memoriu pentru a fi declarat jucător liber de contract, anunță portalul digisport.ro.


350.000 de euro

este cota de piață a lui Popa, potrivit Transfermarkt


sursa: gsp.ro

Comentarii