Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu mai văd cum mai pot jucătorii să aibă încredere într-o conducere care te minte de la săptămână la săptămână

 

sursa foto: gsp.ro




Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Adrian Mihalcea (44 de ani) a vorbit despre situaţia de la Dinamo, echipă la care a fost performanţă ca jucător şi pe care a antrenat-o pentru o scurtă perioadă. Fostul atacant din Ştefan cel Mare e de părere că Dinamo nu merge deloc într-o direcţie bună.



Mihalcea spune că "rana" provocată de faptul că nu a fost lăsat să antreneze Dinamo prea mult timp nu s-a vindecat, dar totuşi a sperat că proiectul spaniolilor va fi unul de succes. "Ţăranul" a mai declarat că e greu ca jucătorii să mai creadă în actuala conducere, care "minte de la săptămână la săptămână".


"A fost o situaţie care, într-un fel sau altul, m-a dezamăgit, dar, între ghilimele, lucrurile merg în aceeaşi direcţie sau mai rău, se afundă echipa într-o poziţie şi nu mă refer la cea fotbalistică, cât la cea administrativă, foarte grea.


Speram la un moment dat şi recunosc că sunt unii dintre cei care au sperat în acest proiect şi datorită, bineînţeles venirii lui Cosmin Contra, dar această minciună persistă în continuare şi nu cred că se va schimba ceva. Nu mai am speranţa, nu mai văd cum mai pot jucătorii să aibă încredere într-o conducere care te minte de la săptămână la săptămână că-ţi vor intra banii şi au trecut  5 luni şi văd că lucrurile au degenerat, lucru şi mai grav, şi, din păcate, singurii care îşi doresc cu adevărat salvarea acestui club sunt suporterii", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.


Adrian Mihalcea a antrenat Dinamo în 2020, din martie până îulie, dar pandemia de COVID-19 şi carantina au făcut ca tehnicianul să stea pe banca la doar şapte meciuri.




sursa: telekomsport.ro


Comentarii