Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi ne facem treaba, nu ne temem. Cortacero spune ca vine in Romania

 

Noi ne facem treaba, nu ne temem. Cortacero spune ca vine in Romania


Sefii pusi de Pablo Cortacero la Dinamo se chinuie si ei sa faca rost de bani pentru club.


Alex Couto, directorul general al clubului, spune ca a luat legatura cu politia si cu ambasada Spaniei pentru a transmite ce au patit conducatorii iberici in ultimele zile. Couto sustine ca atat el, cat si directorul sportiv Rufo Collado sunt doar angajati ai lui Dinamo si ca solutia problemelor financiare nu e la ei. Couto spune ca are promisiunea lui Cortacero ca patronul din acte va veni la Bucuresti in cel mai scurt timp.


"Rufo Collado a fost amenintat de un grup de fani radicali, de ultrasi. I-au spus sa plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie la hotel, un grup de ultrasi au batut la usa presedintelui executiv, am raspuns eu pentru ca ma aflam acolo. Rufo Collado mi-a spus ca a fost abordat de fani care i-au transmis sa plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situatie grava. Am vorbit cu autoritatile, am vorbit cu politia.


Noi nu avem bani sa punem in club, noi gestionam ceea ce avem. Am contactat si ambasada Spaniei, stie tot ce s-a intamplat. Cortacero spune ca vine in Romania. Daca fanii l-ar astepta la aeroport, asa cum au spus, ar fi inca un episod foarte grav. Cred ca fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere personal. Noi suntem fata lui Dinamo, dar suntem parte din solutie, nu parte din problema"



sursa: sport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii