Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Noi detalii despre proiectul Academiei CS Dinamo

 
Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a oferit noi detalii despre proiectul Academiei CS Dinamo, acolo unde va îndeplini un rol esențial.„Eu voi fi responsabil de tot ceea ce ține de partea tehnică, o să fiu și pe teren cu copiii în antrenamente, mă ocup și de selecție. Vrem să fim o Academie atipică, în sensul în care nu ne vor interesa rezultatele deocamdată, încercăm să-i ajutăm pe copii să progreseze, nu să câștigăm meciuri neapărat. 


Condițiile din Ștefan cel Mare sunt excelente: terenuri proprii, bazin de înot, avem și sală de forță, deși nu cred să fie nevoie de ea pentru copii atât de mici. Lumea să fie convinsă că acest centru de tineret CS Dinamo nu constituie vreo amenințare pentru FC Dinamo 1948! Este exact invers! Vom fi într-o colaborare cu clubul din prima ligă și cu suporterii, copiii vor juca meciurile cu DDB pe tricouri. 


FC Dinamo va avea întâietate să-i ia pe cei mai talentați jucători pe care-i vom produce în timp. Scopul principal e să-i încurajăm pe copii să facă sport, să socializeze, să-i obișnuim să colaboreze într-o echipă, să crească în spiritul lui Dinamo”, a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.


Academia de Fotbal CS Dinamo îi cheamă pe copii la înscrieri

Începem oficial înscrierile la Academia de Fotbal CS Dinamo, pentru formarea grupelor la următoarele categorii: U6, U7, U8, U9, U10, U11 și U12. Fiecare grupă va avea antrenor propriu și metodist, urmând ca managerul Ionel Dănciulescu să fie coordonator peste întreaga activitate. Având în vedere contextul epidemiologic actual, locurile în grupe sunt limitate, astfel că după completarea acestora nu se vor mai accepta înscrieri. Înscrierile se pot face la adresa de email fotbal@csdinamo.ro sau la nr de telefon 0737 245 970 - Comunicat Academia de Fotbal CS Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii