Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi detalii despre proiectul Academiei CS Dinamo

 




Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a oferit noi detalii despre proiectul Academiei CS Dinamo, acolo unde va îndeplini un rol esențial.



„Eu voi fi responsabil de tot ceea ce ține de partea tehnică, o să fiu și pe teren cu copiii în antrenamente, mă ocup și de selecție. Vrem să fim o Academie atipică, în sensul în care nu ne vor interesa rezultatele deocamdată, încercăm să-i ajutăm pe copii să progreseze, nu să câștigăm meciuri neapărat. 


Condițiile din Ștefan cel Mare sunt excelente: terenuri proprii, bazin de înot, avem și sală de forță, deși nu cred să fie nevoie de ea pentru copii atât de mici. Lumea să fie convinsă că acest centru de tineret CS Dinamo nu constituie vreo amenințare pentru FC Dinamo 1948! Este exact invers! Vom fi într-o colaborare cu clubul din prima ligă și cu suporterii, copiii vor juca meciurile cu DDB pe tricouri. 


FC Dinamo va avea întâietate să-i ia pe cei mai talentați jucători pe care-i vom produce în timp. Scopul principal e să-i încurajăm pe copii să facă sport, să socializeze, să-i obișnuim să colaboreze într-o echipă, să crească în spiritul lui Dinamo”, a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.


Academia de Fotbal CS Dinamo îi cheamă pe copii la înscrieri

Începem oficial înscrierile la Academia de Fotbal CS Dinamo, pentru formarea grupelor la următoarele categorii: U6, U7, U8, U9, U10, U11 și U12. Fiecare grupă va avea antrenor propriu și metodist, urmând ca managerul Ionel Dănciulescu să fie coordonator peste întreaga activitate. Având în vedere contextul epidemiologic actual, locurile în grupe sunt limitate, astfel că după completarea acestora nu se vor mai accepta înscrieri. Înscrierile se pot face la adresa de email fotbal@csdinamo.ro sau la nr de telefon 0737 245 970 - Comunicat Academia de Fotbal CS Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii