Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






A semnat! Al doilea transfer din "era" Contra la Dinamo a fost oficializat înainte de derby-ul cu fcsb

[starttext]






Dinamo a făcut al doilea transfer de la venirea lui Cosmin Contra pe bancă. Internaţionalul moldovean Danu Spătaru a semnat cu alb-roşiii, anunţul oficial urmând să fie făcut în cursul acestei zile.


În vârstă de 22 de ani, Spătaru a jucat ultima oară în Moldova, la Zimbru Chişinău, şi poate evolua ca mijlocaş stânga sau număr 10.

Jucătorul moldovean se află la a doua experienţă în Liga 1, după ce, în sezonul 2014/15, a jucat de lase ori pentru Astra Giurgiu, fără a reuşi să marcheze vreun gol.

Danu Spătaru are cinci selecţii în naţionala Moldovei pentru care nu a reuşit încă să marcheze.

Primul transfer din "era" Contra a fost cel al portarului lituanian, Vytautas Cerniauskas, venit pentru a acoperi golul lăsat de accidentarea suferită de Laurenţiu Brănescu. 

În această iarnă, la Dinamo au mai venit Thaer Bawab, Rivaldinho, Claude Dielna şi Claudiu Bumba.




sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii