Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima mutare a lui Contra: un jucător revine la Dinamo

[starttext]








Instalat ca antrenor la Dinamo săptămâna trecută, Cosmin Contra a luat deja prima decizie în materie de transferuri la noua sa echipă, chiar în ultima zi în care mutările mai sunt permise în România.


Fostul fundaș dreapta al naționalei României a hotărât să îl readucă la Dinamo pe mijlocașul Laurențiu Manole, în vârstă de 20 de ani, care, până în această iarnă, a evoluat sub formă de împrumut în Liga 2, la FC Brașov, anunță Monitorul Expres.

Laurențiu Manole, jucător format la centrul lui Dinamo, a mai fost împrumutat la FC Brașov și în a doua parte a sezonului precedent. În actuala stagiune, el a marcat șapte goluri.

Pe de altă parte, Contra va renunța la atacantul Robert Moldoveanu (17 ani). Acesta va fi împrumutat chiar la FC Brașov. Tot sub Tâmpa vor ajunge și steliștii Sebastian Chitoșcă și Rareș Enceanu, care vor fi cedați acolo de ”roș-albaștrii”, până în vară.

Robert Moldoveanu nu a făcut parte din lotul primei echipe la niciunul dintre meciurile jucate de aceasta în actuala stagiune.

Cosmin Contra își va face debutul în calitate de antrenor al ”câinilor” luni seara, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în meciul Dinamo - FC Botoșani, de pe Arena Națională, din etapa a 24-a a sezonului regulat din Liga 1.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii