Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu s-a amuzat copios când a auzit ce poreclă are Contra + Ce se întâmplă cu Rivaldinho

[starttext]







Adrian Mutu s-a pus pe râs când a auzit că noua poreclă a lui Cosmin Contra e Cholo Simeone.

"Contra, Simeone al fotbalului nostru? Am auzit şi eu că i se spune aşa, am început să rad de el, îi zic şi eu Cholo acum.

Cosmin îl admira foarte mult pe Simeone pentru ceea ce face la Atletico Madrid. Eu cred că se aseamănă prin acea rautatate, prin modul în care se manifestă la marginea terenului", a declarat Mutu la TV Sport ro.

Managerul general al lui Dinamo a vorbit și despre momentul în care va debuta brazilianul Rivaldinho.

"Rivaldinho a jucat la echipa a două, a jucat bine, a vorbit cu Cosmin despre el. Cred că o să-şi facă debutul în meciul cu Steaua", a adăugat Mutu.

"După mine, Steaua rămâne Steaua, chiar dacă a pierdut numele. Atunci când domnul Becali a luat Steaua era Steaua, este Steaua, a băgat bani, a obţinut puncte în Europa. Toată România ştie că asta este Steaua" Adrian Mutu



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii