Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra a schimbat atitudinea dinamoviştilor: "Are puterea să motiveze jucătorii prin gesturi"

[starttext]








La debutul lui Cosmin Contra pe bancă, Dinamo a obţinut prima victorie în 2017, 1-0 cu FC Botoşani, şi rămâne în cursa pentru calificarea în play-off. Directorul general al alb-roşiilor, Adrian Mutu, crede că schimbarea de antrenor a contribuit la rezultatul obţinut.


Deşi Contra a avut puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti partida de pe Arena Naţională, oficialul dinamovist a observat o schimbare de atitudine.

"A fost un meci foarte greu, Botoşaniul e o echipă bună şi a jucat cu ambiţie. Mă bucur că am văzut o schimbare de atitudine, în special în repriza a doua.

Îl ştiu pe Cosmin, are puterea să îşi motiveze jucătorii şi prin anumite gesturi. Nu ştiu ce le-a spus la pauză, dar s-a văzut că băieţii au ieşit şi mai motivaţi pe teren.

Se pare că s-a produs şocul dorit, am obţinut o victorie. Asta e tot ce contează pentru noi în momentul de faţă", a declarat Mutu.

"Câinii" rămân pe ultimul loc de play-off, dar campioana Astra Giurgiu are acelaşi număr de puncte şi un meci mai puţin.

"Mai avem două finale, dar nu avem altă alternativă în afara victoriilor. Noi încercăm să readucem Dinamo în cupele europene", a precizat Adi Mutu.

Prima dintre cele două finale este duelul de pe teren propriu cu CS U Craiova, o altă echipă care nu a convins în 2017. Miza jocului îi face pe oficialii din Ştefan cel Mare să ia în calcul disputarea lui tot pe cel mai mare stadion al ţării.

"În proporţie de 60%, cu CS U Craiova se va juca pe Arena Naţională", a spus Mutu.



sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii