Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo și-a prezentat oficial azi noul portar » S-a alăturat deja lotului

[starttext]








Vytautas Cerniasukas, 29 de ani, a fost prezentat oficial la Dinamo, revenind la echipa alb-roșie după ce a plecat în vara lui 2016.

 Lituanianul a efectuat ieri vizita medicală și s-a alăturat lotului lui Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica. Acesta a semnat până la vară și va purta numărul 99. Va avea un salariu de 5.000 de euro pe lună.


în sezonul trecut, Cerniauskas a apărat în 39 de meciuri în toate competițiile și a avut 14 partide în care nu a primit gol.

Internaționalul lituanian și-a început cariera la FK Ekranas (2008-2010) și a mai evoluat la FC Vaslui (2010-2014), MKS Korona Kielce (2014-2015), FC Dinamo București (2015-2016) și, din vara anului trecut, la Ermis Aradippou, unde a bifat doar 2 meciuri, în octombrie.




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii