Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu a împlinit azi 50 de ani și a vorbit despre cel mai frumos moment al carierei »

[starttext]









Dănuț Lupu a schimbat astăzi prefixul și a împlinit 50 de ani. Fostul mijlocaș al lui Dinamo și al Rapidului a vorbit despre cel mai frumos moment din cariera sa.

"Mă simt ca la 25 de ani. Campionatul Mondial din ’90 este cel mai frumos moment din cariera mea", a declarat Lupu la Radio Sport Total FM.

Scouterul lui Dinamo a detectat și problemele cu care se confruntă echipa sa: "În ultimele două meciuri am avut şansă, am avut şi puţin noroc, dar face parte din fotbal. Noi încercăm să câştigăm cele trei puncte cu Pandurii şi ne interesează mai puţin cine va fi sub noi.

Oricare din cele şase echipe are dreptul să se gândească la titlu, pentru că se poate întâmplă orice. E important şi meciul de miercuri, din Cupa Ligii cu Steaua. Dacă ne vom califica, vom avea un moral bun şi ne vom califica şi la Pandurii".

sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii