Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce se-ntâmplă, dacă refuzăm să cădem ?

[starttext]









Filozoful chinez Confucius spunea că « cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut».

Ca suporter dinamovist, este dificil să rămâi insensibil la situația cu care se confruntă zilele acestea, FC Dinamo. 

Ieșit din insolvență în septembrie 2015, clubul se îndrepta cu pași înceți, dar siguri, spre o resurecție aplaudată de către toți suporterii alb-roșiilor. Revenirea lui Rednic, precum și înrolarea de noi jucători talentați, anunța debutul unei noi epoci pentru Dinamo.

Din păcate, victoriile asupra eternilor rivali roș-albaștri și afluența tot mai mare de suporteri la meciurile câinilor, nu au fost suficiente pentru a scoate clubul din marasmul în care se scufunda tot mai mult, de la ieșirea din insolvență. 

Nici sosirea lui Adrian Mutu, aclamată zgomotos de către unii fani, nu a fost de mare folos. Cum, de altfel, numirea unui al treilea antrenor în mai puțin de doi ani, nu a adus stabilitatea necesară de care au nevoie jucătorii, pentru a-și ameliora performanțele.

Iar în contextul în care aveam cu toții nevoie de-o anumită liniște, pentru a ne îndrepta mai bine energia către meciurile decisive ce ne așteaptă, a sosit și vestea ce-a creat efectul unei bombe: Negoiță a fost pus sub control judiciar de către procurori, fiind acuzat de bancrută frauduloasă. Era ultimul lucru de care aveam nevoie, ca suporteri, în această perioadă. 

Să fie oare acesta, drumul ce duce spre Infern ? 

Dacă ne luăm după spusele directorului sportiv al clubului, Ionel Dănciulescu, nu ar fi cazul. 
«Eu cred că lucrurile au fost făcute într-un mod corect și legal. Mai departe, vom vedea ce va fi. Dar, în niciun fel activitatea echipei nu este perturbată în acest moment. Băieții sunt focalizați pe ceea ce au de făcut mâine seară», declara acesta vineri, într-o conferință de presă.

Sper, să fie așa... Sper, ca evenimentele acestea să nu afecteze concentrarea băieților. 


După cele două înfrângeri suferite de alb-albaștri în campionat, contra FCSB-ului pe teren propriu și a Botoșani-ului în deplasare, deplasarea oltenilor la București se anunță a fi orice, numai o vizită de curtoazie, nu !

Rămâne de văzut, cum vor răspunde câinii noștri în acest meci, determinant pentru o eventuală participare a noastră în play-off. Sunt convins că aportul suporterilor din tribune va fi unul important, ca de obicei, în drumul spre o victorie alb-roșie. 

Sper, mai ales, să fim numeroși în tribunele Naționalului și să trimitem un mesaj puternic celor care vor să ne-ngroape de vii. Suntem CÂINI și nu... OIȚE !

Și, până la urmă, de ce să n-o facem ca pe vremuri și să-i trimitem pe olteni... la Craiova, înapoi, cu ceapă și usturoi ?




Articol scris de : Catalin Grigorescu

[endtext]

Comentarii