Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






„Hai sa le aratam la astia ce inseamna Dinamo!”

[starttext]




Imagini pentru „Haideti sa le aratam la astia ce inseamna Dinamo


Ma bucur foarte tare,  ca la ultimul meci, cel cu Botosani, am fost prezenti intr-un numar destul de mare, fata de ultimele meciuri, si ca i-am incurajat pe jucatori, pe tot parcursul meciului. Asta ar trebuii sa facem si sambata, doar ca intr-un numar  cat mai mare, pentru ca echipa are nevoie de noi mai mult ca niciodata! 



Am vazut cu toti (mai ales in a 2-a repriza)  cat de motivata a fost echipa, cum au luptat de la inceput pana la final (ceea ce nu sa prea intamplat si in mandatul lui Andone, cand echipa dupa prima repriza sau maxim 60 de minute, renunta la lupta) ceva foarte important este ca dupa ce am inscris, nu am incercat sa tinem de scor, ci am incercat sa mai inscriem(ceea ce iarasi in mandatul lui Andone, nu prea a existat) iar nu in ultimul rand, poate cel mai important aspect, este ca jucatorii si-au dat sufletul pe teren si am vazut aceea rautate pozitiva, specifica dinamovistilor. 



Sunt sigur ca un mare merit in toate aceste aspecte, il are noul antrenor, Cosmin Contra, care este un foarte bun motivator si are si el la randul sau aceea rautate pozitiva.Cred ca acest antrenor, va face foarte multe pentru aceasta echipa, haideti sa ii oferim sansa sa o faca si sa il sustinem!


Sunt sigur, ca orice suporter dinamovist, care iubește aceasta echipa, speră sa ajungem in Play-Off, pentru că avem șanse, iar atat timp cat avem șanse, trebuie sa luptam pentru sansa noastra, pana la final. Nu ar trebui nici macar sa ne treaca prin cap, ca nu vom ajunge in Play-Off, pentru ca noi suntem Dinamo,iar  toti cei  de la Dinamo ar trebui sa aibe o mentalitate de INVINGATOR!



Noi nu suntem ca alti, care cu prima ocazie abandoneaza echipa si se dezic de tot ce inseamna ea, aveti ca exemplu suporteri lui Wcsb . Chiar daca, si pe noi ne mai dezamageste uneori, chiar daca ne face sa plangem uneori si chiar daca ne face sa suferim. Noi am fost, suntem, si vom fi ALATURI DE EI!!!
 Noi suntem CAINI!!! Noua ne curge prin vene, sange alb si rosu!!!
Asa ca, ne vedem sambata pe satdion, sa asitam si sa ajutam la RENASTEREA lui Dinamo!!!


Articol scris de : Alex Meșu


sursa photo : pchdinamo.ro

[endtext]

Comentarii