Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sergiu Hanca : ,,Dacă vom câştiga împotriva Craiovei, cred că suntem 90% în play-off. ''

[starttext]









Sergiu Hanca a marcat golul victoriei pentru Dinamo în disputa cu FC Botoşani (1-0) şi a vorbit despre impactul pe care l-a avut schimbarea antrenorului pe banca dinamoviştilor.

"În cele câteva zile în care am lucrat cu noul antrenor, a încercat să ne dea mai multă agresivitate. Este o supărare când se schimbă antrenorul, pentru că munceşti foarte mult alături de omul respectiv, dar acesta este fotbalul.

Nu ne interesează dacă Steaua pierde la Mediaş, not trebuie să câştigăm la Craiova. Dacă vom câştiga împotriva Craiovei, cred că suntem 90% în play-off. E mai bine pe Arena Naţională, terenul este mai bun pe Arena Naţională şi ne aşteptăm la 20.000 de suporteri la meci", a spus Hanca la TV Digi Sport.

La meciul cu Botoşani, Dinamo a fost suţinută de aproximativ 5.000 de fani.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii