Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, la un pas să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor: ia un jucător de două milioane €. Detaliile contractului


[starttext]








Dinamo încheie campania de transferuri din această iarnă în forţă. Javier Marquez Moreno (30 de ani) este aşteptat zilele viitoare la Bucureşti pentru a semna un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.


Venirea lui Contra la Dinamo nu doar că a deblocat psihic echipa, dar pare să îi fi făcut pe conducători să investească în transferuri de calitate.

Ochit de mai mult timp de Mutu, Javier Marquez, jucător aflat ultima oară la Granada, în prima ligă spaniolă, va sosi în următoarele zile în capitală. Mijlocaş central, catalanul are o experienţă bogată în Spania, evoluând în trecut pentru Espanyol şi Mallorca şi este de aşteptat să facă un cuplu extrem de puternic în linia mediană, alături de Nistor.

Ibericul se află în discuţii cu oficialii "câinilor" de aproximativ o lună. Deşi perioada de transferuri s-a încheiat, el poate fi în continuare legitimat, ca urmare a faptului că devenise liber de contract înainte de deadline-ul din Liga 1.

Chiar dacă CV-ul său este unul bun, Javier Marquez vede România drept o excelentă oportunitate pentru a-şi relansa cariera şi, ca atare, nu va avea pretenţii financiare foarte mari. Potrivit informaţiilor Digi Sport, el şi-a dat deja acordul verbal pentru un salariu de aproximativ 8000 de euro/lună. El va semna până în vară, cu drept de prelungire pe încă un sezon, dacă echipa se va califica în cupele europene.

De menţionat că staff-ul administrativ al lui Dinamo aşteaptă rezultatul partidei cu CS U Craiova, pentru a şti exact care sunt şansele la play-off. În măsura în care echipa nu îşi va îndeplini obiectivul, s-ar putea ca transferul spaniolului să nu se mai concretizeze.

Ieri, Dinamo l-a legitimat pe Cerniauskas, iar în următoarea perioadă va semna şi cu Danu Spătaru. Acesta din urmă, spre deosebire de spaniol, nu va fi însă o soluţie pe termen scurt pentru primul "11".

4 milioane de euro a fost cota maximă atinsă de Marquez, pe vremea când evolua pentru Mallorca. Acum, mijlocaşul de 30 de ani este cotat de transfermartkt.de la două milioane de euro



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii