Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra nu vine cu mâna goală la Dinamo! Aduce un jucător ce are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro

[starttext]








Cosmin Contra (41 de ani) va semna azi, joi, 16 februarie, contractul cu Dinamo, dar tehnicianul a început deja treaba încă de miercuri. Imediat după ce a ajuns la o înțelegere verbală cu Ionuț Negoiță, Contra și-a trimis unul dintre ”secunzi”, Jerry Gane, la antrenament, dar a și negociat venirea unui fotbalist spaniol la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.


Javi Marquez (30 de ani) are șanse de a semna cu Dinamo, dacă va fi de acord cu oferta înaintată de Negoiță, susține prosport.ro. Contra a simțit că echipa are nevoie la mijloc de un jucător experimentat iar Marquez poate reprezenta o soluție foarte bună, mai ales că este liber de contract de la 31 ianuarie 2017.


Spaniolul, ultima dată legitimat la Granada, are o cotă de piață bună, cifrată la 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, asta după ce în vara lui 2012 era cotat la 6 milioane de euro. Marquez a evoluat în ultimii ani pentru Mallorca, Elche și Granada iar Contra crede că se va plia perfect și rapid pe stilul de joc pe care vrea să-l implementeze echipei.

Contra este un fan al fotbaliștilor spanioli. Și la Petrolul, ”Guriță” a adus doi jucători care au făcut diferența: Juan Angel Albin și Pablo de Lucas.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii